СВЕТСКИ

Победителят Реджеп обяви на коя известна личност иска да готви

Реджеп Бадев е големият победител в третия сезон на кулинарното риалити Hell’s Kitchen. Младият кулинар, който през по-голямата част от живота си е живял в чужбина, показа страхотни качества в течение на цялото шоу. На финала той се изправи срещу Атанас и успя да го победи. Така Реджеп получи голямата награда от 100 хиляди лева. А дали той ще остане в България и занапред? Това единствено той знае. Факт е обаче, че отсега-нататък Реджеп ще бъде разпознаваемо лице у нас.

След успеха си Реджеп Бадев даде множество телевизионни интервюта, а в едно от тях посочи известната личност, на която би искал да готви.

Това е поп-фолк певицата Емануела. Реджи разкри, че когато е бил в чужбина и е страдал от чувство на носталгия, той често си е пускал нейните парчета.

„На коя известна личност бих искал да готвя? Това е Емануела. Когато не бях в България, често слушах песните ѝ, за да мога отново да почувствам дома. Бих ѝ сервирал някое традиционно италианско ястие, за което ще съм сигурен, че ще я зарадва“, коментира Реджи.

Реджеп Бадев е третият победител в историята на българското издание на Hell’s Kitchen. Преди него титлата спечелиха Дани-Спартак и Веселина Чилева, като първият дори отвори собствен ресторант впоследствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *