АСТРО

Мъжете от тези четири зодии са истински мамини синчета

Повече от неприятно е, когато си мислиш, че си срещнала мъжа на живота си, но принцът се окаже… мамино синче. От онези, които не спират да се крият под полата на мама, дори когато вече са пораснали. Които се допитват до нейното мнение за абсолютно всеки важен въпрос. Така се оказва, че във връзката сте трима – ти, той и неговата майка.

Няма спор, че връзката между майка и син е силна. Момчетата разчитат на своите майки, за да получат любов и топлина, които обикновено по-рядко получават от бащата. Настава обаче проблем, когато момчетата станат мъже, а все още не са успели да се откъснат от мама.

Много често тези мъже отказват да поемат отговорности, държат се детински и трудно може да се разчита на тях.

Съветът на „Хубава Жена“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.

Астролозите са на мнение, че мъжете от някои определени зодии имат склонността да бъдат именно такъв тип мъже. Но кои са те?

Близнаци

Мъжете от тази зодия просто обичат да бъдат „момчето на мама“, макар и рядко да си го признават. Те са спокойни да знаят, че мама винаги е някъде там, за да им помогне. Поради това трудно взимат решения, дори и да става дума за нещо дребно. По-притеснителното е, че близнаците разчитат на мама дори да управлява финансите им и да се справя със семейните им проблеми.

Рак

Да получат вниманието и одобрението на мама – това е просто върховно за мъжете раци. Не ги притеснява дори това, че възрастта им предполага да са надраснали тази нужда. За тях не е нищо необичайно родителите им да им дават пари и редовно да ги хранят, дори и да не живеят при тях. Често нямат думата, но дори не я искат, просто защото са си напълно окей така.

Козирог

По принцип мъжете козирози изглеждат семеен тип, но истината е, че те все още са силно привързани към майка си. Той винаги слуша мама и я търси за съвет. Гледа да си реши проблемите първо с нейния съвет, а не с този на жена си. Никога няма да ви подкрепи, освен ако мама не е съгласна.

Везни

Мъжете от зодия Везни просто обожават мама. В техните очи тя е въздигната на пиедестал, а вие никога няма да бъдете добри колкото нея. Тези мъже искат всячески да приличате на майките им, което може да бъде много изнервящо. Винаги дават майка си за пример, което вероятно ви побърква.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *