Изневяра разделила Мика Стоичкова и Айкут

Изневяра е в основата на раздялата между бизнесмена Айкут Рамадан и щерката на Христо Стоичков – Мика. Не е тайна, че двамата вече не са заедно, въпреки че сравнително скоро се сдобиха с първото си дете.

В момента обаче и двамата обитават различни домове в Маями. Малката им дъщеря Миа е само на 2 години, но вече вижда по-рядко татко си. Самата Мика изтри всички общи снимки с Айкут от социалните мрежи, ясно подсказвайки, че вече не изпитва чувства към бащата на детето си.

В основата на тяхната раздяла стои изневяра от страна на Айкут. 33-годишният бизнесмен хлътнал по красавица от турски произход и не успял да издържи на изкушението. Айкут кривнал от правия път, а когато Мика разбрала за изневярата му, веднага му била шута.

Името на смуглата красавица, разделила Айкут и Мика, е Сейда. Нещо повече, бизнесменът вече живее заедно с нея, бързо оставяйки връзката с Мика зад гърба си.

Сега Мика и Айкут се виждат сравнително рядко – единствено в случаите, в които бизнесменът идва, за да види дъщеря си. Щерката на Христо Стоичков обаче се радва на солидна издръжка от 15 000 долара на месец. Освен това, Айкут плаща и част от наема на къщата, в която живеят вече бившата му жена и дъщеря им.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *