СВЕТСКИ

Изневяра разделила Мика Стоичкова и Айкут

Изневяра е в основата на раздялата между бизнесмена Айкут Рамадан и щерката на Христо Стоичков – Мика. Не е тайна, че двамата вече не са заедно, въпреки че сравнително скоро се сдобиха с първото си дете.

В момента обаче и двамата обитават различни домове в Маями. Малката им дъщеря Миа е само на 2 години, но вече вижда по-рядко татко си. Самата Мика изтри всички общи снимки с Айкут от социалните мрежи, ясно подсказвайки, че вече не изпитва чувства към бащата на детето си.

В основата на тяхната раздяла стои изневяра от страна на Айкут. 33-годишният бизнесмен хлътнал по красавица от турски произход и не успял да издържи на изкушението. Айкут кривнал от правия път, а когато Мика разбрала за изневярата му, веднага му била шута.

Мика Стоичкова Айкут
Имаше време, когато Мика и Айкут изглеждаха истински щастливи

Името на смуглата красавица, разделила Айкут и Мика, е Сейда. Нещо повече, бизнесменът вече живее заедно с нея, бързо оставяйки връзката с Мика зад гърба си.

Сега Мика и Айкут се виждат сравнително рядко – единствено в случаите, в които бизнесменът идва, за да види дъщеря си. Щерката на Христо Стоичков обаче се радва на солидна издръжка от 15 000 долара на месец. Освен това, Айкут плаща и част от наема на къщата, в която живеят вече бившата му жена и дъщеря им. Което, разбира се, е най-малкото, което може да направи в случая.

За съжаление, често тези неща се случват в съвременните семейства. Много често именно мъжките мераци да опитат „нещо различно“ водят до разпадането на браковете им. И ако голяма част от жените постъпват достойно и слагат край на връзката, други решават, че е по-добре да останат заедно „заради децата“. Ние сме абсолютно против този начин на мислене и смятаме, че една жена не бива да унижава себе си по подобен начин. А вие съгласни ли сте с нас? Дайте своето мнение в коментарите под статията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *