СВЕТСКИ

Михаела Кокинова от Hell’s Kitchen – коя е тя?

Ако редовно гледате Hell’s Kitchen в ефира на Нова телевизия, вероятно вече познавате русокосата фурия Михаела Кокинова. Тя е само на 24 години, но вече има достатъчно самочувствие като кулинар, за да участва в известното риалити. Но коя всъщност е тя?

Михаела е от Поморие, където е мениджър на свой собствен ресторант. Пред Една.бг сама определя себе си като строг, справедлив и амбициозен човек, но също така и състрадателен такъв. Голямата ѝ мечта е да води кулинарно предаване по телевизията.

Няма спор, че въпреки младостта си, Михаела вече е един от лидерите на червения отбор в Hell’s Kitchen. В един от последните епизоди тя беше близо до номинация, но получи шанс от шеф Виктор Ангелов да се върне в строя на готвачите. Голямата цел, разбира се, остава голямата награда от 100 000 лева.

Михаела Кокинова
Михаела Кокинова

На няколко пъти обаче Михаела демонстрира своя биткаджийки нрав. Тя неведнъж саботира открито своите съотборнички. Първо успя да настрои останалите момичета срещу Румяна, а след това направи опит и да провали Галя.

Самата Михаела Кокинова споделя, че се е запалила по кулинарното изкуство след посещение на южната ни съседка Гърция. Именно любовта към гръцката кухня я провокира да започне да се развива в кухнята. Като свои силни страни тя посочва своите концентрация и импровизация. Като „вкус на победата“ тя посочва паста с омар и чаша вино.

Как разпуска Михаела Кокинова? Въпреки че е от морето, тя обожава разходките в планината. Но обича и шума на морето.

Какво си готви тя, когато няма особено много време за готвене? Още от своята баба Михаела се е научила да прави страхотни яйца по панагюрски. Това е нейният коз, когато времето за готвене е ограничено.

Михаела Кокинова
Михаела Кокинова

Ако трябва да избере само едно ястие, което да яде до края на живота си, Мишето е категорична – това ще бъдат обожаваните от нея скариди саганаки.

Жените, които вдъхновяват Михаела, са Бионсе, шеф Милена Димова, Джада де Лаурентис, Риана, Опра Уинфри и нейните две братовчедки.

Най-ценното качество, което трябва да притежава всяка една жена? Михаела е категорична – това са увереността и харизмата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *