СВЕТСКИ

Коя е красавицата Лора Капустина от MasterChef?

Безспорно красавицата Лора Капустина е сред най-атрактивните участници в тазгодишния сезон на кулинарното шоу MasterChef. Заедно с отпадналата Кристина Нгуен, Лора е най-красивата участничка тази година.

Разбира се, достойнствата на 26-годишното момиче от Добрич далеч не се изчерпват с външния му вид. Всички вече знаем, че Лора притежава неоспорим талант в кулинарията. Тя тепърва се развива в тази сфера, но участието ѝ в MasterChef е една огромна стъпка в правилната посока. Дори и да не спечели формата и голямата награда, тя ще научи много за тайните на доброто готвене.

Лора е известно лице в онлайн средите още преди участието си в MasterChef. Тя има собствен блог, който е кръстила с атрактивното име High Heels Baking („Сладкарство на високи токчета“). Именно с участието си в предаването тя иска да докаже на своето семейство и близки, че заниманията ѝ в блога ѝ са напълно сериозни.

Лора Капустина
снимка: High Heels Baking

Както вече посочихме, Лора живее в град Добрич. Споделя, че е отишла там заради своя приятел. Иначе е завършила езикова гимназия във Варна. Силно държи на естетиката, което личи както от снимките в блога ѝ, така и по начина, по който готви. Сред хобитата ѝ спада и декорирането с цветя.

Лора Капустина
снимка: High Heels Baking

От блога на Лора и нейния Instagram личи, че тя обожава да пътува, особено в компанията на половинката си. Понякога прави т.нар. влогове на своите пътувания, в които представя кадри от пътешествията, които сама е заснела.

Още от самото начало на предаването се видя, че един от участниците – Стефан, видимо проявява симпатии към Лора. Харизматичният младеж от Стара Загора обаче надали има шанс, тъй като г-ца Капустина е щастливо влюбена в приятеля си.

Лора Капустина
снимка: High Heels Baking

Един от най-големите комплименти, които Лора Капустина получи в MasterChef, дойде от световнопризнатия кулинар Силвена Роу. По неин адрес Силвена каза, че „това е една жена, която може да говори, готви и презентира“.

Остава да видим докъде може да стигне Лора Капустина при участието си в MasterChef. Тя е сред интересните участници във формата, тъй че определено искаме да я гледаме до самия край.

One thought on “Коя е красавицата Лора Капустина от MasterChef?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *