СВЕТСКИ

Линда на Кирил Петков се разхубави с нова прическа (СНИМКА)

Канадката Линда, половинка на премиера Кирил Петков, изненада приятно приятелите си в социалните мрежи. Тя пусна снимка и се похвали с нова прическа, която определено освежи и подобри визията ѝ в момента.

Линда е страстен кулинар и дори притежава собствена пекарна за сладки изделия в центъра на София. Тя доби популярност с участието си в риалити формата „Мастършеф“, където показа някои отлични способности, но не успя да грабне голямата награда. Днес обаче тя е една от първите дами в страната, благодарение на високия пост, който заема съпругът ѝ.

От снимката се вижда, че Линда е изрусила косата си с няколко нюанса. Тя споделя, че се чувства много щастлива от крайния резултат и е постигнала точно онова, което е искала. Канадката е наясно, че в момента обществото я следи под лупа, имайки предвид, че съпругът ѝ заема позицията на министър-председател.

Ето и как изглежда Линда Петкова след посещението във фризьорския салон:

Линда Кирил Петков
Линда на Кирил Петков се освежи с нова прическа

В момента ситуацията у нас не е никак лесна за премиера Кирил Петков.

Самият той е в карантина заради Ковид-19, а вчера се състоя и голям протест в София срещу зелените сертификати и епидемичните мерки. Със сигурност Кирил Петков пое управлението на България в труден момент, а ние се надяваме, че той ще успее да се справи с тежката задача.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *