СВЕТСКИ

Лили Иванова изрази почит към великия Георги Парцалев

Примата на родната естрада Лили Иванова призна, че за нея покойният Георги Парцалев е най-великият артист на България. Лили рядко си позволява да прави подобни коментари, но когато го прави, тя винаги е искрена и има какво да каже.

По подобен начин, неотдавна певицата изненада своите фенове, заявявайки, че не смята себе си за върха на българската музика. Макар и да е безспорно, че именно тя е №1.

Говорейки за едни предишни времена, тя споделя, че никога в живота си не е имала по-голям фаворит от неповторимия Парцалев.

„По-голям фаворит от Георги Парцалев не съм имала в живота си“, признава наскоро примата в тв интервю. Тя добавя, че и до днес не разбира, защо вече никой не говори за този наистина уникален артист.

„По-голям фаворит от Георги Парцалев не съм имала в живота си… Той можеше да играе всичко – можеше да играе принц, граф, просяк, селянин. Всяка роля играеше перфектно“, добави Иванова.

Наскоро Съюза на артистите в лицето на неговия председател Христо Мутафчиев, удостоиха примата със специален „Икар“ за изключителен принос към музиката и културата. На церемонията по връчване на наградите „Икар“ пък, Лили Иванова пя на сцената на Народния театър, като представи най-новата си песен „Главна роля“.

Певицата добави, че е член само на Съюза на артистите, тъй като смята, че само там й е мястото.

„Не бих искала да засягам, но аз съм артист и моето място е в Съюза на артистите“, каза тя и добави, че в началото на кариерата си е била заобиколена от много повече артисти, отколкото певци. Пътувала съм с много артисти и съжалявам, че младото поколение не познава артистите на моето поколение, каза примата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *