КРАСИВАКрасота

Лазерната епилация става все по-голям тренд по морето

Все повече хора избират лазерната епилация като сигурен и надежден метод за сбогуване с нежеланото окосмяване. Студиата, предлагащи този тип услуга стават все по-търсени и извън столицата, като потокът клиенти е все по-голям. Особено атрактивна е услугата по морето, предвид аналогията с лятото и съвършената визия на плажа. 

Студиата за лазерна епилация във Варна с все повече клиенти

Морската столица Варна открай време е обърната към иновациите, като плътно следва по петите столичани. В града врати отварят все повече посветени на този тип грижа салони, като напливът на клиенти е голям. Професионалистите в областта на епилацията от морския бряг споделят, че не само дамите, но и все повече господа избират този тип процедури. Все пак, кой не би искал да се радва на идеално гладка кожа не само през летните месеци, а целогодишно?  Предложенията за атрактивни пакетни услуги, които комбинират няколко зони на тялото, също привличат нова аудитория. Много от хората, които за пръв път ползват услугата лазерна епилация във Варна, споделят, че им е препоръчана от доволен от впечатляващите резултати близък или приятел. 

Защо през зимата и пролетта има повече наплив?

Традиционно, през зимния и пролетния сезон, обемът клиенти расте още по-интензивно. Това е така, тъй като много от тях търсят идеална визия за плажа. Предвид, че са необходими няколко процедури до достигане на оптимален резултат, времето около коледно-новогодишните празници е подходящ период за начало, ако искате да сте приключили пълния цикъл процедури, преди да сложите банските си и да се отдадете на блажено лято с идеално гладка кожа. Друга причина за по-интензивното натоварване на студиата за лазерна епилация във Варна през тези месеци е, че допреди няколко години технологията за лазерно обезкосмяване не позволяваше работа през лятото. Иновативните лазери последно поколение обаче, са напълно безопасни за употреба и през този период, при спазване на определени правила – и това напълно отменя остарелите практики за сезонна услуга. 

Приложима ли е лазерната епилация през лятото?

Информираността относно повишеният спектър възможности на иновациите в лазерните технологии, вече води клиенти целогодишно и разпределя по-равномерно ползващите услугата. Реално, към днешна дата е възможно всеки човек да стартира процедурите си по лазерна епилация в момента, в който пожелае, без да се съобразява със сезона. Добрите студиа за лазерна епилация във Варна, инвестирали в най-съвременни лазери, привличат основния поток клиенти. Това е напълно логично, тъй като в сравнение с колегите си, които разчитат на по-стара техника, те могат да предложат допълнителни екстри като още по-безболезнен и бърз процес, подходящ за всички цветове кожа, включително с тен и окосмяване.

Какво сочат цифрите в световен мащаб?

По данни на Grand View Research, към 2021 г. глобалният пазар на лазерна епилация възлиза на 798,6 млн. щатски долара, като само година по-късно, през 2022 г., стойността на пазарния дял вече е 930,33 млн. USD. Предвижданията са, че през 2030 г. срещу този тип услуги ще стоят внушителните 3,6 милиарда долара. Според проучването, стабилният растеж се дължи на нарастващия технологичен напредък в естетичните лазери и широката осведоменост, относно тяхната безопасност. Тук сме събрали още няколко неща по темата, които е важно да се знаят.

Защо все повече хора предпочитат лазерната епилация?

Интересен факт е, че обратната връзка от клиентите указва и че все повече хора в глобален мащаб предпочитат този тип неинвазивно лечение за обезкосмяване, защото е безболезнен в сравнение с традиционните методи като кола маската. Очевидно, никой по света не иска да го боли, дори в името на красотата и това е по-силен аргумент от останалите предимства на процедурата, като нейния значително по-дълготраен ефект. 

Независимо, дали ползват услугите на щатска естетична клиника или студио за лазерна епилация във Варна, хората търсят едно и също – бърз, безболезнен ефект. Това е най-краткото обяснение, защо все повече хора избират именно този метод за обезкосмяване. Ако и вие искате да последвате тренда и да се радвате на неизменно гладка кожа, доверете се на лазерно студио с иновативна техника, отлични сертифицирани професионалисти, предразполагаща обстановка и не на последно място, добро и дискретно отношение към клиента.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *