СВЕТСКИ

Малката Крисия се превърна в млада дама (СНИМКА)

Вероятно всички имаме спомен за първите моменти, в които гледахме Крисия в „Шоуто на Слави“ – онова малко момиченце, което обаче пееше по начин, който може да ни накара да изгубим ума и дума. Гласът ѝ бе толкова великолепен, че не беше изненада, когато тя за малко не спечели детската „Евровизия“. Припомнете си и това страхотно интервю с нея в ефира на bTV.

Днес обаче Крисия е наистина различна спрямо преди. Тя е вече на 17 години и от малко дете се превърна в красива млада дама. Това личи от снимките ѝ в социалните мрежи, където виждаме колко голяма е промяната при нея.

Днес Криси се облича и държи далеч по-предизвикателно, както подобава на тийнейджърската ѝ възраст. Тя остава влюбена в музиката, но вече открива и други нюанси от живота. Както и трябва да бъде!

На една от последните ѝ снимки виждаме Крисия в момент, в който тя се оглежда в огледалото на асансьора. Младата дама предизвикателно е показала коремчето си, а както виждаме, певицата е в отлична форма и се грижи отлично за тялото си.

Под снимката в „Инстаграм“ заваляха харесвания и коментари от приятели, познати и фенове на Крисия. Същевременно ние продължаваме да очакваме нови песни от нея. Нямаме никакво съмнение, че в бъдещето тя ще се утвърди все повече на родната музикалана сцена!

Ето и въпросната снимка на Крисия, която подчертава промяната при нея:

Крисия
17-годишната Крисия няма нищо общо с онова малко дете, което помним

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *