СВЕТСКИ

Жасмина Маджид – коя е тя?

Повечето я познават като Жаси от „Сделка или не“. Но тя е много повече от това. Доктор, модел, блогър, телевизионно лице и не на последно място съпруга и майка. Представяме ви Жасмина Маджид.

Личен живот

Жасмина Тошкова Маджид е родена на 3-ти септември 1985 г. в Бургас. През 2004 г. завършва английската гимназия „Гео Милев“ в родния си град. Продължава образованието си в УНСС със специалност „Финанси“. 

След като получава бакалавърската си степен, записва магистратура „Финансов контрол и одитинг“. Но не се задоволява с това и защитава докторантура в катедра „Счетоводство и анализ“. Шеговито добавя, че в семейството й докторската степен се е превърнала в традиция.

През 2016 г. Жасмина се омъжва за Ариф Маджид – син на сириеца Зеки Маджид. За четири години им се раждат три деца.

Съветът на HubavaJena.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на родните звезди, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Кариера

Жасмина започва кариерата си на модел през 1999 г. Между 2004 и 2005 г. пък се изявява по bTV в предаването на Къци Вапцаров „Риск печели, риск губи“ като „момиче на късмета“. 

След това е поканена като втори водещ в предаването на NOVA – „Сделка или не“, където си партнира с Румен Луканов. Двамата са тандем от 2005 до 2009 г.

Жасмина Маджид

На следващата година Жасмина вече се изявява като водещ в „Колелото на късмета“, отново в партньорство с Румен Луканов. Няколко месеца по-късно обаче се завръща в „Сделка или не“.

Жасмина има и няколко малки изяви в киното. Най-голямата роля, която й е поверявана, е в американския хорър Lake Placid 2.

Жасмина Маджид

Блог

Едно от последните поприща, в които Жасмина се изявява, е блогърството. Блогът й е наречен „Наръчник на съвременната лейди“ (Handbook of The Modern Lady).

Подобно на името си, той е фокусиран върху „модерната, градска, интелигентна жена“. Жасмина разработва различни теми, свързани с жонглирането между съпружеския живот, майчинството, грижата за външния вид, културата и свободното време. Мотото на блога й е че „Жената е една илюзия, която тя сама създава“. 

Жасмина Маджид

Освен това се опитва да окуражи семействата да имат повече от едно дете. Сама споделя, че е притеснена от демографската характеристика на България и се стреми с личния си пример да промени това.

Съветът на HubavaJena: Ако искате да постигнете страхотните визии на Жасмина Маджид и да се погрижите за кожата си, използвайки първокачествена козметика, последвайте линка и разгледайте предложенията на The Body Shop.

В оскъдното си свободно време покрай грижите за трите си деца обича да готви с продукти, които сама е избрала от малки магазинчета. Другото й хоби е спортът. По фигурата й си личи, че има специално отношение към храната и физическата активност. А третата й страст… това е пътуването.

Харесайте ни във Facebook ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *