АСТРО

Коя е вашата половинка според Китайския зодиак

Китайската астрология се основава на съчетанието между Ин и Ян и Петте елемента – огън, метал, вода, дървесина и земя. Зодиакалните знаци на Китайския зодиак са: Плъх, Бик, Тигър, Заек, Дракон, Змия, Кон, Козел, Маймуна, Петел, Куче и Свиня. Тази астрология възниква много преди Западната Астрология.

Зодиакалните знаци от тази астрология представят не 12-те месецa, както в Западната Астрология, а 12-годишен отрязък от време. Вярва се, че Буда е избрал 12-те животни и че всеки човек притежава качества на едно от тези животни.

Представителите се разделят на афинитетни двойки и афинитетни групи. Според Китайския зодиак, най-подходящ за Вас е някой от афинитетната група, а следващият Ви избор следва да бъде от афинитетната двойка.

Има 4 съвместими афинитетни групи (Бик, Змия и Петел; Тъгър, Кон и Куче; Плъх, Дракон и Маймуна; Заек, Козел и Свиня) и 6 съвместими афинитетни двойки (Плъх и Бик; Тигър и Свиня; Заек и Куче; Дракон и Петел; Змия и Маймуна; Кон и Козел).

Както има съвместими знаци, така има и несъвместими. Те се наричат “сблъскващи се знаци“. Тези знаци се разделят в 6 двойки (Плъх и Кон; Бик и Козел; Тигър и Маймуна; Заек и Петел; Дракон и Куче; Змия и Свиня). Най-добре е да избягвате любовни отношения с неправилния знак.

Ами какво остава за зодиите, които никъде не фигурират в една комбинация? Е, най-добрият начин да разберете дали съвместимостта е добра, е да проверите качествата им и да решите сами.

Зодиакът е интересно и развлекателно място да се търси любов. Това помага да научим малко за личността на другия, но е прекалено общо. Що се отнася до любовта, Китайската Астрология се основава на това какво представлява всеки един знак. Въпреки това, всеки е различен и има случаи, в които и представители на “сблъскващи се знаци” живеят щастливо заедно.

Затова използвайте това за забавление и развлечение, но не го приемайте прекалено сериозно.

Източник: znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *