СВЕТСКИ

Вижте Кирил Петков като младоженец (СНИМКА)

Има огромен шанс именно Кирил Петков да бъде следващият премиер на България. Оглавяваната от него и Асен Василев партия „Продължаваме промяната“ спечели парламентарните избори на 14 ноември, побеждавайки ГЕРБ. Сега е въпрос на преговори да бъде съставено правителство. Ако това се случи, 99% е сигурно, че именно Петков ще приеме поста на министър-председател.

Имайки предвид, че Петков вече е публична личност, ние научихме немалко за неговото семейство. Той е женен за канадката Линда, която се занимава активно с кулинария и дори има собствена сладкарница в София. За нея научихме повече от участието ѝ във формата „Мастършеф“, където показа какво умее като готвач. В своята сладкарница Линда приготвя изкушения като торти, сладкиши, безглутенови козунаци и т.н. Цените са доста високи, тъй че определено нейните продукти не са за всеки.

Любопитен факт е, че Кирил Петков и Линда имат три деца, като и трите са момичета. Друга любопитна подробност е, че те страдат от непоносимост към глутена, което подтиква Линда да се усъвършенства в приготвянето на продукти без глутен. Днес канадката се чувства наполовина българка и дори е успяла да научи езика ни.

А как са изглеждали Кирил Петков и Линда по време на сватбения си ден? Наистина очарователно. Вижте ги:

Кирил Петков Линда
Кирил Петков и половинката му Линда като младоженци

Днес стотици хиляди българи вярват на Кирил Петков и Асен Василев, че те са способни да изправят страната ни на крака. Доказват го резултатите от последните избори. Ние им пожелаваме успех и се надяваме, че те няма да предадат доверието ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *