ЗДРАВЕ

Режимът на Ирина Белчева, с който свали 60 кг. и стана Мисис България

Ирина Белчева стана известна с титлата Мисис България Свят. Но това, с което още повече нашумя името й, е нейният подвиг в борбата с излишните килограми.

От 108 килограма тя се стопява до 48 кг. само за 7 – 8 месеца. За този кратък период от време на практика смъква цели 60 кг., което си е своеобразен рекорд! Така спечелва мечтаната корона.

Русокосата красавица е от София. Зад гърба си има солидна кариера. Завършила е електроенергетика в Техническия университет. Защитава магистратура по бизнесадминистрация в Международното висше училище в Ботевград. Работила е като електропроектант, а повече от 10 години е главен експерт в Министерството на енергетиката. Омъжена, майка на две деца.

Споделя, че напълняла покрай ражданията и майчинството заради нездравословно хранене. Решила да се вземе в ръце и да възвърне стройната си фигура. Твърди, че универсална формула за отслабване няма, а всеки сам трябва да я открие за себе си: „Това не е просто суета, това е здраве. Наднорменото тегло бавно, но сигурно те разболява и убива. Цял живот съм имала воля. Такава воля, каквато малко хора притежават. Ако щете и инат го наречете, но поставя ли си цел пред себе си, нищо не може да ме спре.”. В това изказване прозира тайната за нейния успех – упоритостта и силната мотивация.

Методът, по който блондинката отслабва, е простичък и ясен. Той изключва трите бели отрови – бялото брашно, бялата захар и солта. Ирина е убедена, че ако направим това, вече наполовина сме успели.

Нуждата на организма от сладко може да се компенсира с консумацията на мед и на кафява захар. Използва се хималайска сол.

Ирина Белчева
Така изглеждаше Ирина Белчева, преди да свали 60 килограма от теглото си

От особена важност е цикличното гладуване. Поне един път в седмицата 24 часа не бива да се яде нищо. Вместо това се пие много минерална вода, чай без подсладители, вода с лимонов сок. През останалите дни дажбата храна за едно ядене не трябва да е по-голяма по обем от свития ни юмрук. Принципът е да се хапва често, но по малко. По този начин се ускорява метаболизмът на организма, а оттам и отслабването.

Ирина Белчева не крие начина, по който е отслабнала. Разказва за него с охота, за да е полезна на тези, които искат да се избавят от излишните си килограми.

Нейната история потвърждава, че и стокилограмовите жени могат да се превърнат във фини слаби дами. С малко повече воля и постоянство. Лишения има, но те ще бъдат забравени и стократно възнаградени с елегантна фигура, по-добро здраве и самочувствие.

Подготви: Гана Василева

One thought on “Режимът на Ирина Белчева, с който свали 60 кг. и стана Мисис България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *