СВЕТСКИ

Григор Димитров и Никол Шерцингер – разделени!?

Романсът между най-добрия български тенисист Григор Димитров и американската поп звезда Никол Шерцингер е приключил още преди месец. Това поне твърдят някои издания на Острова, позовавайки се на свои източници.

Разбира се, ние сме склонни да приемаме подобни новини с доза съмнение. Не е тайна, че медиите нееднократно са „разделяли“ Гришо и Никол, но скоро след това тези спекулации са се оказвали неверни. Но както се казва – където има дим, има и огън, нали така?

Запознати в обкръжението на Григор твърдят, че отношенията между него и Никол са били обтегнати напоследък. Нещо повече – те не са се виждали и чували от известно време насам.

Поддържането на подобна връзка като тяхната не е никак лесна задача. Григор постоянно пътува по турнири, обикаляйки целия свят. Програмата на Никол също е много натоварена, а графикът ѝ е пълен с ангажименти. Това поставя двамата в ситуация, в която те се виждат изключително рядко.

Според някои източници, Григор първи се е осмелил да прекрати връзката си с Никол. Споменава се, че родният тенисист иска семейство, а самата Шерцингер не е готова на подобна стъпка, въпреки по-напредналата ѝ възраст.

Ще продължим да следим ситуацията изкъсо. Искрено се надяваме, че всичко с Григор е наред. Наскоро той изигра последния си турнир за годината, като сега Гришо ще се отдаде на заслужена почивка. А дали все още са заедно с Никол – това само времето ще покаже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *