СЕМЕЙСТВО

Трето издание на дигиталния фестивал „Щастливи деца“

За трети пореден път в рамките на дигиталния фестивал „Щастливи деца“, организиран от фондация „За по-здрави деца“, настоящи и бъдещи родители ще имат възможност да се запознаят с различните подходи към детското здраве. 

Над 30 лектора – лекари, специалисти и терапевти от областта на холистичната медицина, работилници, различни тематични панели и стаи за споделяне ще очакват родителите, за да им предоставят различна гледна точка за физическото, психичното и духовното здраве на децата. 

Зачеване, бременност, раждане, ранно детско развитие и тийнейджърски проблеми ще бъдат интерпретирани през холистичния подход, който включва разнообразен набор от методи и подходи за всяка възраст. 

Д-р Райна Жейнова – хомеопат, д-р Валери Шакола – иглотерапия и китайска медицина, Цветелина Тодорова – финансово планиране, Мирослава Георгиева – психолог и тета практик, Геновева Ненова – калиграф, Кристин Калоянова – рехабилитатор, Здравка Гъркова – арома терапевт,  са само част от имената на лекторите, с които ще се срещнат родителите, за които осъзнатото и пълноценно отглеждане на децата е важен приоритет. Напомняме, че местата са ограничени, а всички включили се ще получат и с неограничен във времето достъп до запис на цялото събитие. 

Фестивал Щастливи деца

„Нашата цел е да помогнем на осъзнатите родители в отглеждането на по-здрави и щастливи деца. Събираме най-важните теми на едно място, за да може Фестивалът да се превърне в онзи ценен и изчерпателен наръчник за родителите, от който наистина се нуждаят“ – споделят организаторите.

Представяме ви 3 любопитни теми на лекторите: д-р Спартак Янакиев – стоматолог и постуролог, ще ни сподели що е то „постурология” и защо се определя като новата парадигма в медицината и стоматологията. 

Д-р Валерий Шакола – иглотерапевт и специалист по източна медицина, ще представи уникален метод за лечение със седемзвездно чукче (мей хуа чжен). Този метод се използва при масажи, а при децата – като алтернатива на иглотерапия. Предимството му е, че се обхващат по-голямо количество рецептори и това подпомага организма да се справи по-бързо с възникналия проблем. Мей хуа чжен се съчетава с всички други видове лечение.

Емилия Белчева ще разкрие тайните връзки между подсъзнанието и  избора на цветове при децата. Нашето подсъзнание говори чрез цветовете, които избираме и искаме. Цветовете на нашите дрехи, любима химикалка, детска играчка. Ако децата изберат дреха в зелен цвят, в този ден те имат нужда от любов. Ако изберат лилаво имат нужда от творчество и развитие на фината моторика. В дните, в които рисуват с оранжево – имат нужда от комуникация. Едно малко дете не знае как да се изрази, но неговото подсъзнание го прави чрез цветовете.

За повече информация:

 Тел: 0888577027

д-р Галя Манчева – Фондация „За по-здрави деца” 

info@fhkidsf.eu

Facebook страница – https://www.facebook.com/Kidhealthfoundation 

Oт къде могат да се закупят билети: https://bit.ly/3M0enme 

Страница на фондацията: fhkidsf.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *