Елен Колева, това ти ли си? (СНИМКА)

Актрисата Елен Колева сериозно изненада всички с промяната във външния ѝ вид. Тези дни 36-годишната актриса пусна нова снимка в социалните мрежи, но честно казано, не сме сигурни как точно да реагираме на нея.

От въпросното изображение се вижда, че визията на актрисата е силно променена. Не знаем със сигурност, но изглежда така, сякаш тя е направила множество корекции по лицето си. Една от тези корекции би следвало да е ринопластика – новият ѝ нос изглежда по-тънък и е с по-чипа форма.

Освен това, явно Елен е изпънъла бръчките си и е “загладила” всякакви други несъвършенства по лицето си. Една от зоните на подобрения е нейното чело, което видимо не изглежда както преди. Има промяна и в нейните скули, както и в брадичката, забелязаха по-наблюдателните. Не на последно място, оставаме със съмнения и за хиалурон в устните, защото те сякаш изглеждат малко по-големи.

Прочетете още: Галя от Каризма така, както рядко сме я виждали

Съвсем нормално, снимката предизвика множество реакции в социалните мрежи. Някои реагираха позитивно на голямата промяна, докато други – сякаш не толкова. Но това е съвсем нормално – няма как да се харесаш на всички, нали?

Вижте я:

Елен Колева
Новата визия на Елен Колева – допада ли ви?

Прави впечатление, че наскоро актрисата е решила и да промени името, с което тя се представя. В момента тя се изявява под името Елен Калевска. Основна причина за това е нейната нова дейност. Елен явно е оставила актьорството на задна страна, като в момента тя се занимава с космоенергетика и дори има свой кабинет, където се среща с пациенти. Посредством тази наука, Елен Калевска помага на хора да се излекуват с помощта на тяхното собствено биополе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *