СВЕТСКИ

Елен Колева показа ново и мистериозно белокосо гадже (СНИМКА)

Актрисата Елен Колева отново намери любовта. Светлооката актриса е силно влюбена в мистериозен белокос мъж, с когото заедно почиват на морския бряг, видяхме от снимки в социалните мрежи.

Елен невинаги е имала късмет в романтичните си връзки, но сега нещата изглеждат сериозни. Според запознати, този път тя вътрешно чувства, че най-после е открила точния човек за себе си. С него „вибрират“ на една честота, той се отнася страхотно с нея и тя е истински доволна от ситуацията.

Това личи и от думите, които тя посвети на приятеля си под снимката. Елен написа: „Ти си дом, ти си океан, ти си човекът, с когото се събуждам в събота, правим си кафе и палачинки и всичко в света е наред“.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Но кой е избраникът на Елен Колева този път?

За въпросния мъж се знае, че той е известен артбохем от столичните среди. Той е душевед и се занимава с т.нар. коучинг на душата. Освен това, активно се занимава с арт фотография. В момента той и Елен почиват на родното море, като двамата са избрали спокойните плажове край Лозенец.

Прочетете още: ЕЛЕН КОЛЕВА ВЕЧЕ НЕ ИЗГЛЕЖДА КАТО ЕЛЕН КОЛЕВА (СНИМКА)

Елен Колева
Елен Колева в компанията на новия си приятел

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *