ДОМАКИНСТВО

Експресно пране на килими – какви са възможностите

Обикновено прането на килимите е нещо, за което можем спокойно да планираме подходящ момент, без да се налага да бързаме или да се притесняваме. Най-общо казано, това не е задача, която не търпи отлагане. Поне в повечето случаи. Какво да правим, обаче, ако по някаква причина трябва да отметнем тази задача спешно?

Ще попитате какво може да е толкова спешно, но веднага можем да ви дадем няколко примера. Да предположим, че ви предстои абитуриентски бал и сте поканили хора у дома, а не сте се сетили, че килимът е много мръсен и на петна или пък имате офис или кантора, където подовата настилка е от мокет, а времето за почистване е много ограничено, защото в противен случай това ще попречи на работата.

Какво да правим в такава ситуация

Както можте да видите на PraneKilimi.bg, в такава ситуация има някои възможни решения, като едно от тях обещава чисти подови настилки в съвсем кратки срокове, а именно в рамките на деня.

Достатъчно е да се свържете с фабрика за пране на килими, да обясните, чр задачата не търпи отлагане и ако насреща си имате истински професионалисти, килимите ви ще бъдат изпрани на място в рамките на 2 – 3 часа.

От вас не се иска много, освен да осигурите достъп до дома си и да преместите всички тежки мебели, като осигурите максимално свободно пространство за да могат хората спокойно да си свършат работата. Ще се изненадате колко бързо ще засияе всичко и колко скоростно ще се избавите от мръсните петна по пода.

Резултатите

Резултатите от експресното пране на килими ще ви оставят много приятно изненадани. Килимът ще ухае чудесно, тъй като ще бъде изпран и напарфюмиран с продукти, които не предизвикват никакво дразнене или алергични реакции.

Ще бъдат отстранени всякакви петна от кал, храна и напитки от мокета или килима, като има възможност да бъдат третирани дори изключително упорити замърсявания с продукти, които са създадени специално за конкретния повод.

Освен че ще се избавите скоростно от лекетата и лошите миризми от текстилната настилка, ще забележите и това, че цветът става все по-свеж и много приятен, сякаш килимът е чисто нов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *