СВОБОДНО ВРЕМЕ

Вижте как дължината на пръстите определя характера ви

Отдавна е известно, че формата на тялото издава какви хора сме всъщност. Дължината на пръстите също е свързана с чертите на характера ни. Всеки човек има различна дължина на пръстите, като интересна е пропорцията между дължината на безименния пръст и показалеца.

Дължината на пръстите зависят от количеството хормони още по време на развитието на ембриона. Направете сравнение между вашия показалец и безименен пръст, за да определите към коя група хора се отнасяте. Тестът се изразява в следното:

пръсти

Ако безименният пръст е по-дълъг от показалеца

Ако безименният пръст е по-дълъг от показалеца, човекът е с по-чувствителен характер, състрадателен, с авантюристичен дух и обича да рискува. Често такива хора работят като инженери, военни или учени. Хората, при които показалецът е по-къс от безименния пръст, са много общителни. За техните събеседници общуването с тях е лесно и приятно. Тези хора са изключително чаровни, привлекателни и неустоими за околните.

Ако безименният пръст е по-къс от показалеца

Хората, при които безименният пръст е по-къс от показалеца, излъчват увереност, която достига до горделивост. Те дотолкова вярват в себе си, че се считат за център на Вселената. Този тип хора са арогантни. Предпочитат повече уединението и самотата, отколкото чуждото присъствие. Що се отнася до любовните взаимоотношения, тези хора никога не правят първата крачка, но обичат половинката им да им обръща достатъчно внимание.

Могат лесно да се раздразнят, дори от най-малкото нещо. Тяхна положителна черта е предпазливостта. Винаги изчакват, колкото е необходимо, преди да действат. На тези хора им подхождат професии, свързани с право и медицина.

Ако безименният пръст и показалецът са еднакво дълги

Хората, които имат еднаква дължина на безименния пръст и показалеца, излъчват доброта. Те имат миролюбив характер и са изключително добродетелни. С тях се общува много лесно. Заради добрия си нрав бързо се сприятеляват и остават верни приятели. Недостатъкът на тези хора е, че са изключително търпеливи. По принцип не обичат скандалите. Те могат дълго да търпят, а в един момент търпението им да се изчерпа и да избухнат. Но дори да се ядосат, много бързо ще им мине. В любовта са верни, всеотдайни и нежни.

Автор: Катя Благоева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *