ЗДРАВЕ

8-дневната диета на Петър Димков – неочаквани резултати

Петър Димков е един от най-известните и уважавани български лечители. Дори и години след смъртта му, неговите рецепти и тайни, свързани със здравето и храненето, са вдъхновение за съвременните лекари. Хиляди са и българите, които и до ден днешен се лекуват с неговите съвети и заръки.

Днес ще ви представим уникалната осемдневна диета на Петър Димков, която е известна не само у нас, но и по света. Гарантираме ви, че ако я изпълните правилно и упорито, няма как да не забележите положителни резултати. Този режим е създаден лично от проф. Димков и е вдъхновен от безграничните му знания за храненето и здравословната загуба на тегло.

Какво представлява диетата на лечителя Петър Димков?

Този режим е една от многото тайни, които проф. Димков ни завещава след кончината си. Както се разбира от името на диетата, тя протича в рамките на осем дни, като теглото ще започне неусетно да се топи. Най-хубавото е, че няма да си върнете загубените килограми отново, както се случва при повечето диети. Освен това, успешно ще премахнете и вредните токсини от тялото.

Съветът на Hubavajena.bg: Ако искате да бъдете здрави и жизнени, последвайте линка и се запасете с качествените хранителни добавки на лидера в сферата Vital Concept.

Режимът е наистина прост и не би следвало да ви затрудни откъм изпълнение. Категорично забранен е хлябът и тестените изделия като цяло. Очаква се за осемте дни да свалите около 5-6 кг., което е наистина добре за такъв кратък период от време. Можете да го удължите при желание максимум четири седмици – не продължавайте повече от това.

Петър Димков
Уважаваният от всички българи народен лечител Петър Димков

Дори и само за осем дни обаче можете да свалите излишни килограми и да се прочистите от токсините. Ето и какво представлява диетата по същество:

Първи ден

Сварете си един килограм картофи. Разделете ги на порции по своя преценка. Препоръчваме порциите да са равни и да ги хапвате няколко пъти дневно. Оставете солта настрана и не я използвайте. Забравете също така за олио и други добавки. Това е всичко, което имате – един килограм варени картофи.

Прочетете още: Това е отварата на Петър Димков при високо кръвно

Втори ден

Този ден е изцяло запазен за киселото мляко. Набавете си две-три кутии нискомаслено кисело мляко (ако е възможно – нека е козе), като го хапвайте за закуска, обяд и вечеря. Би трябвало да ви засити и да не се чувствате гладни. Ако не обичате кисело мляко, тогава можете да го замените с варена или печена тиква, но без да добавяте захар към нея.

Трети ден

Осигурите си килограм и половина зеленчуци и плодове – в зависимост от сезона. Препоръчзваме да ги хапвате сурови, но можете и да ги сварите. Консумирайте ги без каквито и да е добавки.

Четвърти ден

Тук лечителят Петър Димков позволява хапването на неограничено количество печена или варена тиква.

яйца
Яйцата са част от осемдневната диета на лечителя Димков

Пети ден

Сварете си три яйца и ги разделете така – едно за закуска, едно за обяд и едно за вечеря. Яжте ги без сол и каквито и да е подправки.

Шести ден

И тук го караме единствено на плодове и зеленчуци. Сега обаче количеството е три пъти по-малко – само 500 грама за целия ден. Не надвишавайте това количество.

Седми ден

Седмият ден е изцяло млечен. Похапвайте нискомаслено кисело мляко (2-3 чаши). Ако не искате мляко, позволено ви е да хапнете варена или печена тиква, но без добавки. Друг вариант е да си приготвите към 300 грама пилешко бяло месо, но отново без подправки.

Осми ден

Това е последният ден от осемдневната диета на Петър Димков. Тук господар е водата, защото целта е да се пречистим. Пийте поне 1.5 литра вода през деня, разпределяйки я на 6-7 равни порции.

Това е осемдневната диета на лечителя Петър Димков. Можете да я продължите и по-дълго време ако смятате, че имате нужда от още по-забележими резултати. Пожелаваме ви успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *