СВЕТСКИ

Май това е новият мъж на актрисата Диана Димитрова (СНИМКА)

По всичко изглежда, че актрисата Диана Димитрова показа новия мъж до себе си, говори се в светските среди. А ако слухът се окаже истина, то това е пиарът на футболния ни шампион Лудогорец Владислав Трифонов, пише „Телеграф“.

Вестникът съобщава, че Трифонов е бил неотлъчно до Димитрова по време на откриването на новата ѝ изложба от картини в галерия nOva art space. Както е известно, освен актриса, Диана Димитрова е и талантлив художник, който често радва публиката с красиви произведения.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Самият Владислав Трифонов написа в личния си Фейсбук профил след края на изложбата: „Докосване” – една силно завладяваща изложба, творение на най-красивата художничка сред актрисите и най-красивата актриса сред художниците Диана Димитрова. Респект!“

Към публикацията Трифонов добави и снимка, на която е в опасна близост с актрисата от „Откраднат живот“. Двамата са прегърнати на кадъра, като определено се гледат доста топло очи в очи.

Владислав Трифонов е един от специалистите по пиар в българския футбол. Той работи в Лудогорец от 2012 година насам, като наскоро бе част и от предаването „Стани богат“. Там Владислав се представи повече от достойно и дори си тръгна с парична награда от 10 000 лева.

Диана Димитрова
Диана Димитрова и Владислав Трифонов в опасна близост

Иначе наскоро Диана Димитрова призна, че не ѝ остава много време за личен живот. Тя бе на национално турне с постановката „Тютюн“ по Димитър Димов, където играе главната героиня Ирина. Освен това, Диана е на щат в Малък градски театър „Зад канала“, където участва „Червено и черно“ на режисьорка Бина Харалампиева.

„Моите приятели ме разбират. И двете професии изискват пълно отдаване и огромен енергиен ресурс. Мисля си обаче, че не бих си причинила да рисувам толкова големи платна за толкова кратък срок отново“, сподели Диана Димитрова.

Говорейки за новата си изложба „Докосване“, Диана Димитрова сподели: „От известно време си мисля как хората бяха принудени да спрат да се докосват. Трябваше да спазваме дистанция и разбрах колко е важен този допир, който нямахме – говоря за всяка една сфера на любовта и всяка една нейна форма, независимо дали е любим човек, дете, приятел, родител… Докосването присъства във всяка една от 9-те картини, но не буквално, разбира се“.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *