СВЕТСКИ

Деси Бакърджиева дари инвитро процедури на двойки с репродуктивни проблеми

Пловдивската клиника New Life дари две ин витро процедури чрез кампанията „Мечтай с Деси-Когато звездите мечтаят с теб“.

Актрисата от сериала „Откраднат живот“ Деси Бакърджиева се включи в благотворителната кампания „Мечтай с Деси-Когато звездите мечтаят с теб“, организирана от клиника New Life-Пловдив. Стартът бе даден на 1 март, а на Цветница бяха избрани победителите.

Вчера на специална церемония в пловдивската болница наградените получиха една ин витро процедура с включена стимулация и една с донорски яйцеклетки с включена 50% отстъпка. „Очаквах с нетърпение да прочета емоционалните истории на двойките с репродуктивни проблеми, защото те са истински празник за сърцето ми. Всяко едно писмо е малко вдъхновение и искрено споделям емоциите на семействата и това, което наистина най-силно желаят. В навечерието на светлите великденски празници искам да изпратя до всички послание, че трябва да вярват в силата, която притежават, да не се отказват и винаги да правят първите крачки. Това е най-важното – първите стъпки към техните мечти и желания. Направите ли го- колелото се завърта и всичко тръгва в правилната посока“, сподели Деси Бакърджиева. 

Актрисата се запозна с победителите и им връчи удостоверения за процедурите в кампанията. От своя страна те се срещнаха с екипа на клиниката и лекарите, които в следващите месеци ще бъдат близо до тях.„Не беше лесно да изберем печелившите. Изчетохме писмата много старателно, обсъдихме ги заедно с екипа на New Life, имахме дискусии и единодушно решихме, че това са двете най-вдъхновяващи за нас писма , които истински ни трогнаха. Вярвам безрезервно в екипа на клиниката и двойките, и ще следя отблизо бъдещите резултати от процедурите. Пожелавам им търпение и любопитство в най-прекрасното приключение в живота им – да станат родители“, коментира в края на събитието Деси. 

Медицински център New Life, работещ в областта на репродуктивното здраве, от няколко години организира различни кампании и дарява безплатни процедури на двойки с репродуктивни проблеми. По този начин лекарите се надяват да донесат повече надежда и радостно очакване на много български семейства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *