СВОБОДНО ВРЕМЕ

Какво означава да сънуваме собствената си смърт?

Сънищата са тема, която вълнува много хора. Мнозина смятат, че всеки сън ни казва нещо, свързано със собствения ни живот. Други не вярват, че те имат каквото и да е значение. Щом обаче подсъзнанието ни подсказва нещо, защо да не го послушаме?

Какво означава да сънуваме собствената си смърт? Сигурни сме, че това се е случвало поне веднъж на всеки човек. При някои – вероятно и доста по-често.

Според експертите, да сънуваме собствената си смърт не бива да ни притеснява. Това означава, че дори е на хубаво – подобен сън може да символизира началото на големи промени в живота ви, които предстоят. Според някои, това означаава, че се превръщате в осезаемо по-духовен човек. Вероятно по-мъдър. Промените за вас са задействани. Според други тълкувания, вие отчаяно се нуждаете да промените начина си на живот. Именно това ви подсказва фактът, че сънувате смъртта си. Този сън като цяло символизира сериозни вътрешни промени, някакъв вид трансформация.

Ако сънувате смъртта на вашите родителидокато те са все още живи, това означава, че ви е страх да не ги загубите. Друга причина е, че може би вече ставате по-зрял и оставяте настрана незрелия си начин на живот. За вас започва нов етап, нова фаза.

Също така, сънищата, в които губите свои близки, означават, че те наистина ви липсват. Или че не ги виждате толкова често, колкото би ви се искало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *