Мода

Часовници Tim Westbrook – подходящ подарък за всеки

Сигурни сме, че повечето от вас са чували поверието, което гласи, че часовникът не е подходящ подарък, особено когато е предназначен за половинката ви. Но може би малцина от вас са си задавали въпроса откъде идва това поверие, в което толкова много хора и до днес вярват. Неговият произход намираме в най-различни истории, идващи от Изтока, повечето от които – силно размити до ден-днешен. 

Ако погледнем обективно на нещата, часовникът в действителност е чудесен подарък за всеки любител на този тип аксесоари. Елегантното съчетание на стил и послание го превръщат в идеален начин да кажете на някого “Обичам те!”, “Благодаря!” или “Честит празник!”. Това важи с още по-голяма сила, когато на вашето внимание са часовниците на Tim Westbrook – стилни модели, съчетаващи в себе си класическия дизайн и актуалните тенденции в сферата. 

Истинска модна находка! 

Часовникът е доста специфичен аксесоар, към който всеки човек подхожда различно и именно това затруднява хората, тръгнали “на лов” за подарък. Часовниците на TW са подходящ аксесоари както за жени, така и за мъже. Със своя изчистен дизайн те не поставят никакви възрастови ограничения. Класическата им визия ще ви позволи да подарите на избран от вас приятел, роднина или половинка часовник, който лесно да се съчетава с множество аутфити.

Безкомпромисни при изработката 

Ако получателят е добре запознат на тема “часовници”, то тогава със сигурност трябва да бъдете особено внимателни при избора си. Всеки, който веднъж се е докоснал до продуктовата гама на марката Tim Westbrook, добре познава качеството на техните часовници и трудно би ги заменил за нещо друго. Каишките са изработени от здрав плат или естествена кожа, а механизмите са най-високо качество японски кварц. Това идва в допълнение с удебелено предпазно стъкло на циферблата и базова водоустойчивост.

Tim Westbrook

В интерес на клиента! 

Но преди да сте си помислили, че това качество ще ви коства цяло състояние, бързаме да ви кажем, че Tim Westbrook всъщност предлагат своите продукти на изключително достъпни цени, изцяло отговарящи на съответния клас часовници.

С мисъл за детайла!

За да е пълно удоволствието от добре поднесения подарък, екипът на Tim Westbrook е помислил освен за неговото съдържание, и за опаковката. Часовниците се крият в изискана кожена кутия, която впечатлява със стилен дизайн, допринасящ за приятната изненада, и която може да бъде използвана впоследствие за тяхното съхранение. 

Всеки път, поглеждайки своята нова придобивка, нейният получател ще си мисли за вас и ще се усмихва на подареното щастие. Часовниците на Tim Westbrook са часовници с послание и са чудесен начин да зарадвате някого, а не да го затрупате с поредната предназначена да събира прах дрънкулка.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *