СЕМЕЙСТВО

Как да изберете подходяща чанта за количка?

Понякога забравяме, че е изключително важно, освен удобно, да се чувстваме и стилно. Когато избирате количка на детето си, не забравяйте, че това е най-големият аксесоар, с който ще обикаляте дълго и освен удобството на вашето дете, можете да се съобразите със стила си. Много комбинирани бебешки колички, не вървят в комплект с чанта за количка, а тя е аксесоарът, който наистина трябва да отговаря изцяло на вас самата. Със сигурност тази чанта ще бъде по-употребявана, отколкото дамската ви чанта, трябва да е значително по-голяма, по-удобна и с възможност да съберете всичко необходимо за един напълно обратим ден. Ако се стараете да изглеждате перфектно, но и да сте перфектна майка, то тогава и бебешките шишета против колики ще са идеалното допълнение към новата ви количка.

Какво трябва да има една чанта за количка?

Аксесоарът за мама или най-често пренасяната вещ, е именно чантата за количка. За да изберете правилната чанта трябва да разгледате дали притежава няколко важни детайла. На първо място чантата трябва да има много разделения или един голям, който след това можете да разделяте, както ви е удобно. Важно е и все пак да се чувствате стилно с нея и да си отива с всичко, както и да е максимално удобна, с удобна дръжка, защото няма да е никак лека. Както сте запознати чантата ще се цапа лесно и от всичко, затова материята и трябва да е много лесна за почистване. Дори и мокра кърпичка би трябвало да я изчисти достатъчно, че да може да се движите спокойно до следващото изпиране. 

Ако сте избрали чанта, която не е в комплект с количката, трябва да сте сигурни, че се прикрепя много лесно към нея. Вероятно ще се движите предимно сама с бебето и количката, затова всичко трябва да се автоматизира и да нямате нужда от помощ, за да излезете на приятна разходка.

Технически удобства на чантата за количка

Освен всички удобства, които трябва да има една чанта за количка, трябва и да е достатъчно удобна за носене. Дръжката и трябва да е достатъчно широка и да може да се носи на двете рамене, за да разпределя тежестта равномерно. Освен това трябва да може да се носи с дълга и с къса дръжка, което я прави удобна във всяка ситуация. 

Ако си мислите, че в чантата ще държите само необходимото, това обикновено не се случва, защото винаги трябва да сме подготвени. По този начин чантата става доста тежка и е необходимо да сте сигурни, че тя ще издържи вещите ви и тези на бебето. Повечето качествени чанти имат товароносимост до 3кг., което е напълно достатъчно.

Ако сте избрали проверен и качествен доставчик, вероятно в самата чанта ще имате допълнителна подложка за преповиване, която ще бъде ваш верен спътник в борбата с поредния памперс.

Доверявайте се само на проверени сайтове и физически магазини, тези доставчици ще могат да ви гарантират качеството на чантата, материята и удобствата, така че да се чувствате удобно. Разходките ви трябва да са съпътствани с много лесен достъп до всичко, от което имате нужда, а една качествена чанта може да направи именно това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *