СВЕТСКИ

Благой гушна „колежка“ от Survivor – гаджета ли са? (СНИМКА)

По всичко изглежда, че новата светска двойка вече е факт. И тук участие взима вечният плейбой Благой Георгиев, който бе „щракнат“ в опасна близост с друга участничка в „Сървайвър“ – инфлуенсърката Мария Обрейкова.

Както е известно, Джизъса бе напуснат от съпругата си Поли, която поиска развод докато той все още бе в шоуто. При завръщането си в България бившият футболист нямаше друг избор, освен да подпише документите и да си каже „чао“ с красивата брюнетка.

Благой обаче не чака дълго, преди отново да се загаджи.

Този път той явно е оплел в мрежите си друга млада мадама, а именно – Мария Обрейкова от племето на „Воините“. Блондинката бе забелязана с Благо преди няколко дни, когато двамата бяха заедно с певицата Татяна и двете пораснали деца на Джизъса от връзката му с Христина.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Именно за Татяна се спекулираше, че новото старо гадже на футболиста. Явно обаче тук той отново е решил да заложи на младото, предпочитайки Мария.

Благой Мария Обрейкова
Мария Обрейкова ли е новото гадже на Благой Георгиев?

Мария Обрейкова е на само 21 години. Тя влезе в Survivor със статут на инфлуенсър, а след като сбърка и не използва тотема си за спасение, бе изгонена от племето си на Острова на отшелника, където в това време бе… Благой. Нищо чудно именно там да е пламнала искрата между двамата. Със сигурност за Обрейкова това е отличен ход и от гледна точка на популярност. Излишно е да казваме, че Поли стана известна именно покрай връзката си с Георгиев, като нищо чудно Мария да цели нещо подобно в случая.

Иначе според повечето слухове, именно Благой Георгиев ще спечели Survivor тази година. Последният епизод ще бъде излъчен съвсем скоро. Според спекулациите, участниците във формата избират именно Джизъса за големия победител в шоуто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *