СВЕТСКИ

Вече се знае кой печели „Сървайвър“ през тази година

Бившият футболист Благой Георгиев е спечелил тазгодишното издание на „Сървайвър“, стана ясно след приключване на снимките на формата.

Джизъса, който бе част от племето на известните, е спечелил гласуването на останалите играчи, а с това – голямата победа в шоуто и наградата от 100 000 лева. Имайки предвид, че хонорарът му в предаването е бил около 350 000 лева, така общо 450 000 лева ще влязат в банковата сметка на бившия играч на Славия и националния отбор.

Новината бе съобщена от изданието „България днес“, които са се добрали до нея чрез източници, близки до кухнята. Така за Благой това е добра новина, която ще му дойде добре в момента – както е известно, съпругата му Поли изненадващо обяви, че ще поиска развод след пристигането му в България.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Победата на Благой Георгиев в „Сървайвър“ не е чак такава изненада. Въпреки че не е харесван от доста българи, в шоуто Джизъса се представи добре, включително и на игрите. Както е известно, победителят е избиран не с гласовете на зрителите, а с гласуване между всички участници в предаването. Именно те са посочили Благой като №1 във формата.

Очаква се последният епизод да бъде излъчен в средата на месец май. Тогава и ще видим как Джизъса е коронясан като шампион.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *