СВЕТСКИ

Антония от „Фермата“ увеличи гърдите си със 700 кубика

Антония Сандова е безспорно една от най-атрактивните участнички в последния сезон на „Фермата“. Тя не успя да спечели формата, но пък откри любовта, ставайки гадже с мачото Петър. В момента двамата си почиват в Дубай, а Антония се похвали с чисто новите си гърди с впечатляващите 700 кубика силикон.

Още по време на участието си във формата художничката призна, че винаги е искала да има по-голям бюст. Тя обаче призна, че дълго време се е страхувала да увеличи гръдната си обиколка, страхувайки се от самата процедура. Сега обаче брюнетката явно е събрала смелост, което явно личи от постовете ѝ в социалната мрежа „Инстаграм“.

От снимките виждаме, че Антония се чувства прекрасно с новите си гърди в компанията на пилота Петър. Последният имаше лек флирт с актрисата Даяна Ханджиева, но оттам не излезе нищо.

По 350 кубика силикон има във всяка една от гърдите на Антония – или общо 700. Става ясно, че операцията е финансирана от баща ѝ, който разполага с големи финанси и за него не е проблем да задели подобна сума за „тунинговането“ на дъщеря му.

Е, отива ли ѝ на Антония новият ѝ бюст? Вижте я и преценете сами:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A. Sandova (@antonia.sandova)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *