СВЕТСКИ

Най-новият слух – Андрей печели „Игри на волята“?

Олимпиецът от казахстански произход Андрей Гридин е победителят в тазгодишното издание на „Игри на волята“, твърди „Уикенд“. Изданието посочва, че снимките на сезона отдавна са приключили, като именно спортистът е бил обявен за победител.

„Уикенд“ се позовава на свои източници, че именно Андрей е успял да пребори конкуренцията за голямата награда. Напомняме ви, че победителят в „Игри на волята“ се избира на арената, а не посредством зрителски вот, както е при други риалити формати. Голямата награда в предаването е в размер на 100 000 лева, които Андрей Гридин е успял да добави към банковата си сметка.

Очевиден факт е, че Андрей е един от най-способните участници в „Игри на волята“ за 2021 година. Това ще се види и от предстоящите епизоди на формата, които тепърва ще бъдат излъчени в ефира на „Нова“.

Още в началото на предаването Андрей обясни, че е емигрирал от Казахстан в България заради машинациите в спорта, които има в неговата родина. Той не крие, че у нас му харесва повече, макар и проблеми да не липсват във всички сфери на живота. В началото на предаването той бе мълчалив и рядко говореше, но напоследък е станал по-разговорлив. Често обаче съотборниците му не успяват да разберат напълно поведението му.

Андрей Гридин
Андрей ли печели „Игри на волята“ 2021?

Преди време друг от участниците Георги Рабухчиев внесе истински смут, разкривайки, че жена е големият победител в „Игри на волята“. По договор всеки, който издаде победителя, трябва да заплати на формата глоба в размер на 30 000 лева. Някои обаче сметнаха, че Рабухчиев просто спекулира и всъщност той не издава реална информация относно случилото се на финала.

Прочетете още: Стратимир от „Игри на волята“ показа невероятна транформация (СНИМКА)

„Уикенд“ напомня, че през тази година „Игри на волята“ отново се радва на рекордно висок рейтинг. Предаването дори успява да спечели директния спор с „Фермата“ по конкурентната bTV. Остава да видим дали информацията на „Уикенд“ е точна и дали наистина Андрей Гридин е големият победител в „Игри на волята“ 2021.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *