СВЕТСКИ

Алекс Раева показа сладко бременно коремче (СНИМКА)

Певицата и телевизионна водеща Алекс Раева е на крилете на щастието. Бившата вокалистка в „Ку-Ку Бенд“ е бременна за първи път. След като от известно време знаехме, че тя носи дете, сега и самата Алекс показа симпатичното си бременно коремче.

Красавицата пусна снимка в социалните мрежи, където е в компанията на свои приятели. На нея Алекс нежно е положила ръка върху коремчето си, облечена в стилна рокля. Определено можем да кажем, че бременността е разкрасила певицата, защото тя изглежда наистина прекрасно.

В публичните среди се говори, че Раева е успяла да забременее след няколко опита чрез ин-витро процедури. Сега тя с трепет очаква раждането на първото си дете. Според други информации, тя е успяла да забременее по напълно естествен начин. Но това не е от особено голямо значение. Най-важното е, че сега щастливата новина вече е факт.

На този етап Алекс все още крие мъжа до себе си. Говори се, че с настоящия си приятел тя е заедно от около две години. Двамата обаче бягат от публичността и не искат да разгласяват връзката си. Дълго време тя бе гадже с музиканта DJ Дончо, но двамата се разделиха. Говори се, че преди много време тя е имала връзка и с шоумена Слави Трифонов, след като бе част от неговия екип.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *