СЕМЕЙСТВО

4 причини защо да не отлагате отново мечтаната сватба

Планирането на голямо събитие като сватба отнема много време и енергия. Но понякога непредвидими ситуации оказват влияние и се налага всичко това да се отложи за неопределен период. За съжаление 2020 година ни научи да не планираме много далеч в бъдещето, защото… нищо не се знае.

Ако вече веднъж сте отложили своето сватбено тържество заради изолацията, мерките и всичко останало, не го правете отново. Трябва да продължим да живеем както преди, макар бъдещето ни да е несигурно. Не отлагайте щастието! Просто се въоръжете с търпение, обмислете мерки срещу заразата и планирайте всичко. Само така ще имате незабравимо тържество в тези смутни времена.

Откъде да започнете?

Изберете място, на което може да се доверите

В тези несигурни времена доверието е всичко. За да гарантирате вашата сигурност и тази на гостите, изберете място за сватбата, където всички мерки за почистване и дезинфекция се спазват. Доверете се на хотелски комплекс „Монтесито“ в град София, където здравето и грижата за гостите са от първостепенна важност. Затова се вземат всички необходими мерки за борба с вируса, без това да влияе върху качеството на организираните събития. Хотелът разполага с просторни зали за организиране на незабравими сватби. За повече информация и оферти – свържете се с хотел „Монтесито“.

Хубавите събития трябва да се отбелязват

Когато има хубав повод за празнуване, той влияе положително на емоциите на хората. С него те забравят за всичко лошо и отново се усмихват, както преди. Любовта и щастието ще съберат близките и приятелите ви и ще им дадат сили да продължат към неясното бъдеще. Защото когато сме заедно, всичко е по-малко страшно.

Чакали сте твърде дълго

И да отлагате още и още, няма гаранция, че в бъдеще нещо ще се промени. Може би това, което се случва днес, е новото нормално. Вместо да съжалявате, че сте пропуснали да изживеете своя щастлив миг, планирайте го така, че да отговаря на всички изисквания и го направете. По-добре едно събиране с по-малко хора, скромно тържество на открито, без физически контакт, отколкото никакво тържество, нали?

Винаги има вариант

В живота винаги има надежда за спасение, за нещо по-добро. Така е и при сватбата – може да я организирате хем да ви харесва, хем да запази гостите ви здрави, хем да остави красив и щастлив спомен за всички. Предварително се уговорете с ресторанта или хотела какви са изискванията за сервиране на храната, за носенето на маски, за разстоянието в залата.

Бъдете здрави и не отлагайте щастието!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *