АСТРО

Седмичен хороскоп 5-11 ноември (Овен-Дева)

Овен

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. В здравословен план ще бъдете добре. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.

Щастливи числа: 43,46,28,2,24,0

Телец

Новина от далече може да Ви зарадва. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. В края на седмицата се очертават парични приходи. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Щастливи числа: 15,38,7,36,13,6

Близнаци

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. В бизнеса Ви може да има промени. Има риск от главоболие. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Щастливи числа: 23,6,42,12,0,20

Рак

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. В здравословен план ще бъдете добре. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.

Щастливи числа: 39,35,43,34,44,21

Седмичен хороскоп 5-11 ноември (Везни-Риби)

Лъв

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Имате много поводи за вълнения. Бързате и поради това нещата не се получават добре. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Щастливи числа: 31,39,10,8,13,29

Дева

Идва вашето време. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Щастливи числа: 19,43,12,7,17,42

ИЗТОЧНИК: znacite.com

One thought on “Седмичен хороскоп 5-11 ноември (Овен-Дева)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *