АСТРО

Жената от зодия Рак – истински отдадена на семейството

Жените от зодия Рак – те създават уют и хармония в своя дом. Често купуват подаръци и правят малки жестове на любимите си хора с цел да покажат благодарността си към тях. Жените от зодията са перфектни съпруги, много романтични, много влюбчиви и същевременно малко затворени в черупката си.

Тези дами не се доверяват лесно, нужно им е повече време, преди да допуснат някой във вътрешният си свят. Представителките на зодията изглеждат много силни натури, но всъщност са наистина раними и чувствителни. Още от ранно детство те се капсулират в невидима сфера и се държат дистанцирано от връстниците си. Има много интересни факти за родените под знака жени, а ние ще ви разкрием няколко от тях още сега:

– Жените раци имат най-силно развитата интуиция от целия зодиак.

– Ако по някакъв начин нараниш или обидиш рак, ще усетиш силата на мощните им щипки.

– Те имат много малко приятели, заради мнителността си, но в 99% те са истински.

– Представителките на зодията не обичат светлината на прожекторите. Предпочитат да са зад кулисите, а защо не направо в публиката.

– Сантиментални жени са. Обожават да ги глезят с цветя, снимки, сувенири, романтични вечери и прочие.

– Женските рачета са задушаващо грижовни. Емоционалната близост със семейството и приятелите за тях е необходимост, а от другата страна е тълкувана като строг контрол и досаждане.

– Инициативността не е в кръвта им. По натура са пасивни, често настроението им се променя и лесно изпадат в песимистични и черногледи размишления.

– Те имат нужда от непрекъснато окуражаване, защото често страдат от чувство за несигурност.

– Мисията на жените от зодия рак е да бъдат полезни, да печелят уважение и одобрение. Те са социални, търпеливи, отзивчиви и много искрени. Никога не се преструват. В случай че случайно живота ви се преплете с този на дама от зодията, бъдете сигурни в това, че ще имате предана и вярна половинка.

Винаги помнете, че жените от знака са едни от най-чувствителните и крехки същества, за това внимавайте с критиката към тях. Изпадането в меланхолия е почти мигновено. И накрая, но не на последно място, винаги бъдете честни с жените от този знак, ако разбира се държите на тях. В случай на лъжа или измама, вратата зад вас се затръшва със сила, на която би завидял и Арнолд Шварценегер.

Автор: Мая Георгиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *