СВЕТСКИ

Гадже ли е Михаела Филева с Григор Димитров? Ето отговора на певицата

Певицата Михаела Филева коментира официално слуховете в медиите, че е новото гадже на родната тенис звезда Григор Димитров.

В последната седмица в онлайн пространството все по-често се говореше, че красивата изпълнителка е заменила Никол Шерцингер в сърцето на Гришо.

Всичко тръгна от стори на Григор в Инстаграм, където той посочи, че тренира усилено, слушайки една от песните на Михаела.

Също в Инстаграм Михаела Филева публикува съобщение, с което обяви, че всичко това са лъжи. Тя дори посочи, че не познава лично Григор Димитров, макар и да се гордее с успехите му.

Ето какво написа Михаела Филева в Инстаграм:

„Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в „медиите“, ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив – разпространяват слухове, не е истина“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *