СВЕТСКИ

Звезда от „Приятели“ призна: Умирам от рак

Актьорът от хитовия сериал „Приятели“ Джеймс Майкъл Тейлър покруси всички фенове, признавайки, че най-вероятно съвсем скоро ще си отиде заради рак.

Тейлър, който в над сто епизода на „Приятели“ играеше ролята на бармана Гюнтер, обяви, че има рак на простатата в напреднал четвърти стадий. Той участва в предаването Today Today и официално разкри тежката си диагноза.

Разговаряйки с водещия Крейг Мелвин, Джеймс Майкъл Тейлър разкри: „Бях диагностициран с напреднал рак на простатата, който се беше разпространил в костите ми.“

Той добави: „Занимавам се с тази диагноза почти през последните три години. … Това е етап 4 (сега). Рак в късен стадий. Така че в крайна сметка, знаете ли, вероятно ще си отида от този свят.“

Прочетете още: Кой герой от сериала “Приятели” сте според вашата зодия?

Джеймс Майкъл Тейлър призова всички зрители да си правят редовни профилактични тестове за онкологични заболявания, тъй като ракът може и да не е фатален, когато е прихванат навреме.

„Целта ми в момента е да успея да спася поне един живот“, заяви актьорът.

Джеймс Майкъл Тейлър в ролята на Гюнтер

Ние със сигурност ще запомним Джеймс Майкъл в ролята на Гюнтер от „Приятели“. Беше просто страхотен! За съжаление, понякога човешкото здраве е повече от крехко, а ние не можем да се борим с природата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *