СВЕТСКИ

Виктория Капитонова – от Русия с любов

26-годишната Виктория Капитонова е родена в Чибоскари, Русия. Младото момиче става известно у нас със своите социални мрежи и YouTube съдържание. Към момента се смята за един от най-интересните и популярни влогъри, радвайки се на своите хиляди последователи в онлайн пространството. 

Съветът на HubavaJena: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на Виктория Капитонова, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Коя е Виктория Капитонова?

Виктория идва в България през 2011 г., за да учи в Американския университет в Благоевград – специалност „Бизнес и маркетинг“. Освен с успехите си в онлайн средите, Виктория има още много различни интереси като психология, спорт и кулинария. 

Неведнъж руската влогърка е давала съвети на своите последователи относно тренировки, хранене, взаимоотношения с другия пол и решения за това как да имат самочувствие. 

Отскоро, освен в интернет платформите, всеки, който я харесва, може да я следи и от своя телевизор. Амбициозното момиче се включи в тазгодишния телевизионен формат MasterChef. 

Виктория и MasterChef

Решението да се запише е дошло съвсем случайно, сякаш на шега. Всичко е започнало от подкрепата на последователите ѝ в TikTok, които са оставали възхитени от рецептите, които споделя там. Макар самата Виктория да мисли тези рецепти за много прости, все пак е решила да опита, защото обича предизвикателствата и всичко, свързано с телевизионни изяви.

Виктория Капитонова

За формата се е подготвила с основополагащ курс по кулинария, но въпреки този курс казва, че за нея е било изключително трудно да готви в кухнята на MasterChef. Със задачите на шеф готвачите, освен с уменията си от кухнята, Виктория се справя и с много бърз ум и хитрост. Което пък я прави известна още с прякора „Хитрушата на MasterChef“. 

От шефовете в журито Виктория симпатизира най-много на шеф Михалчев, а за най-строг определя шеф Токев. Но смята всички за хубави и добри хора.

Виктория Капитонова

Руски сирники

На кастинга тя се яви със своята прочута рецепта за руските сирники. В YouTube профила си споделя, че кастинг мениджърите са я посъветвали да приготви точно тях, защото благодарение на нея, тази рецепта се използва вече в едно известно заведение в София. Разбира се, на кастинга тя усъвършенства рецептата и я прави малко по-модерна. Прави сирниките с опушен гел от цвекло, хайвер, сирене, сметана и хрян. С тази рецепта печели симпатиите на журито. А Шеф Токев възкликва: „Добра комбинация от вкусове и аромати“. От своя страна, при връчването на престилката ѝ, шеф Михалчев казва: „И тримата виждаме потенциал в теб“.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако търсите качествени гримове за любимата жена, разгледайте ТУК предложенията на Козметика Руми – един от доказаните брандове в тази сфера.

За приятелствата от екрана

Освен с емоциите покрай готвенето, Виктория Капитонова може да се похвали и с нова приятелка, която също е част от участниците във формата. През целия сезон тя определя Мая за свой най-близък човек. 

Младото момиче няма страх от кухнята и предстоящите задачи, но казва единствено, че няма особено голямо желание да готви морски таралежи. 

Дали ще спечели, или не, за нея не е толкова важно. Тя цени опита, който ѝ предоставя участието в MasterChef. 

Харесайте ни във Facebook ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *