СВЕТСКИ

Теодора Духовникова проговори за тежката диагноза: Бях уплашена, но съм здрава

Актрисата Теодора Духовникова говори пред Нова телевизия, броени дни след като обяви публично, че е била болна от рак.  Тя призна, че е била много уплашена от тежката диагноза, но вече е здрава.

„Здрава съм и не водя битка с рака на гърдата. Здрава съм дотолкова, доколкото всеки е. Наскоро преживях нещо много страшно, може би най-страшното нещо в живота ми досега. Аз доброволно споделих за него, затова не се сърдя за заглавията по медиите, които излязоха наскоро. Просто е малко преувеличено“, заяви красивата актриса.

Тя посочи, че нейната героиня в сериала „Откраднат живот“ Виктория, която също е болна от рак, е доста по-смела от нея.

„Виктория е много силна жена, аз не съм такава в живота“, призна тя.

Теодора разказа, че да чуе ужасяващата диагноза е било истински кошмар за нея.

„Когато го чуеш, времето спира за теб, после започва да препуска, после пак спира, сподели тя собствените си преживявания. Всички сме равни пред болестите. Сега всичко с мен е наред, успокои Духовникова. Ходих по много лекари, бях свалила 20 килограма“, признава тя.

„За личното ми преживяване знаеха само най-близките ми, когато продуцентите ми се обадиха с предложение за ролята, първата ми мисъл беше да откажа“, разказа Духовникова.

Тя призна, че е научена никога да не пропуска профилактичен преглед.

„Моята лекарка в „Шейново“ Марги Николова ме е научила никога да не пропускам. Винаги всичко е било наред. В един момент, когато чуеш подобно нещо, времето спира. После започва бързо да препуска. После пак спира. И е толкова непоносимо, че искаш да се махнеш от главата си“, спомня си актрисата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *