СВОБОДНО ВРЕМЕ

„След дъжда“ е първата балада на Цвети Веселинова

Музиката и аранжиментът на песeнта са на Никола Ранкович, а текстът е в съавторство на Цвети с Еванджелин. Талантливата виолончелистка Магдалена Петрович е специален гост в новия проект на изпълнителката.

Видеоклипът е реализиран от Дан Илиев, а режисьор е Томи Михайлов.

През 2019г. Цвети Веселинова дебютира на българската музикална поп сцена с песента „На една ръка море”, а през 2020г. изпълнителката представи и втората си авторска песен „ГОРЕЩА“.

Въпреки че през годините къдрокоската се е изявявала предимно в поп музиката, тя не крие обичта си към българския фолклор и го изпълнява с удоволствие и от сърце.

През 2018г. Цвети участва във фестивала Пирин Фолк Сандански с песните „Сърце на место“ и „Едно мало дете“. На гала вечерта тя бе отличена с 5 награди.  През 2021г. певицата отново взе награда и покори сърцата на публиката в летния театър с песента „Пусти егренлък“.

„СЛЕД ДЪЖДА” е моята първа авторска балада и поредната сбъдната мечта за мен. Благодаря на всички, които ме подкрепиха и редом с мен работиха усилено, за да Ви представим днес песента и видеоклипа. Обичам хубавата българска музика и ще продължавам да работя усилено и да изпълнявам хубави и стойностни песни в различните жанрове, без да си поставям граници. Музиката и сцената са моето море – там плувам най-добре и се чувствам най-щастлива!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *