СВЕТСКИ

Синът на Ненчо Балабанов стана истински чаровник – също като татко си (СНИМКА)

Любимият на мнозина актьор Ненчо Балабанов не пропусна да се похвали в социалните мрежи със своя пораснал син Богомил. И трябва да признаем, че 17-годишният тийнейджър се е превърнал в истински чаровник и разбивач на женски сърца. Също като татко си!

Богомил е дете на Ненчо от своя първи брак. Тогава любовта между него и бившата му жена не успява да просъществува, но пък в резултат на нея се ражда Богомил – момчето, което днес Ненчо продължава да обожава и закриля бащински.

Актьорът всячески се опитва да поддържа силната връзка между него и тийнейджъра. В момента Богомил е в специфична възраст, което прави нещата не толкова лесно, но Ненчо успява да се справи и да общува нормално с момчето.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Настоящата половинка на Балабанов също отдавна е приела спокойно факта, че той има син от предишна връзка. Тя също има съвсем нормални отношения с Богомил и двамата се разбират добре. Доколкото знаем, че Ненчо си общува нормално и с майката на сина му, макар двамата да са разделени. Двамата родители са приели, че за доброто на Богомил е добре да се разбират възможно най-добре.
Ненчо Балабанов
Ненчо Балабанов със своя пораснал син Богомил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *