СВЕТСКИ

Силви от „Ергенът“ посочи най-голямата интригантка в шоуто – ето коя е тя

Юристката Силви Русева от „Ергенът“ е твърдо решена да заведе дело срещу някои от участничките с риалито шоуто на bTV, които пропищяха, че се страхуват за живота си.

Докато съжителстваха под един покрив по време на снимките на формата, избухна скандалът, че Русева е заплашила при затворени врати и без камери софтуерния инженер Надя. Версиите тогава бяха за чупене на глави, поръчков побой, заливане с киселина и какво ли още не, пише „Галерия“.

Именно поради тези обвинения с днешна дата брюнетката заяви намеренията си да съди за клевети и лъжи доскорошните си съквартирантки.

„Много добре знаят, че са в национален ефир и по този начин клеветят и уронват авторитета ми, но те не могат да го разберат. Това, че съм учила и имам професия, при тях не е така. Коя гримьорка, коя сервитьорка, коя маникюристка. Не искам да ги обиждам, уважавам всякакви професии, но да създаваш постановка и да караш човек да се чувства зле е недопустимо“, възмутена е Силви и посочи, че за такива клевети в ефир могат да понесат тежки глоби.

„Затова, което направиха в национален ефир с мен, мога да ги осъдя. За клевета и обида се плащат над 10 000-15 000 лв. Те даже няма да могат да ги платят защото някои от тях са безработни и живеят при майка си и баща си“, отсече още красавицата.

В дъното на очернянето, според думите й, стои гримьорката Криси. Тя не просто направила голямата интрига, но и била в основата в нещата всички в къщата да я заклеймят като лошата.

„Тя наговаряше другите срещу мен. В основата стоеше злобата и завистта на това момиче към мен. Наистина я смятах за близка. Ние спахме в едно легло, от едната страна беше тя, от другата Миленка, които съм ги мислела за приятелки, но всъщност се оказа, че са едни злобни змии“, категорична е Силви, която е повече от щастлива, че вече не е сред тях.

„Много съм щастлива, че тази помия няма повече да се излива върху мен“, казва тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *