СВОБОДНО ВРЕМЕ

Nespresso Vertuo издига всеки кафе момент до нови хоризонти

В забързаното градско ежедневие всеки момент на отдих и удоволствие е ценен оазис на спокойствието, който държим да удължим максимално според нуждите и настроенията си. Кафето е неизменна компания в тези мигове на релакс и начинът на неговото приготвяне добива особено важно значение за всеки любител на ароматната напитка.

Новата машина Vertuo на Nespresso дава възможност на хората да се възползват от безкрайните възможности за приготвяне на разнообразни кафе напитки, съчетани в една машина, създавайки кафе, което отговаря на всяко настроение, вкус или време от деня. Новата гама машини приготвя кафе в 5 различни дължини на напитката – Carafe Pour-Over Style (535 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) и Espresso (40 ml).

Твоята напитка, приготвена по твоя начин

Nespresso Vertuo предлага висококачествено кафе в различни размери, с 34 разнообразни бленд опции за кафе капсули за любителите на кафето, за да се насладят на любимата си напитка, както им харесва. Капсулите в четири различни размера са съобразени с диапазона от размери чаши за кафе, всяка внимателно смесена и изпечена, за да осигури качествено кафе изживяване. Независимо дали сте в настроение да впечатлите приятелите си по време на обяд или имате нужда от бърза доза кофеин следобеда, Vertuo предлага гъвкавост за всеки вкус и момент.

Nespresso Vertuo

Перфектни съчетания, независимо от вашия вкус

За да допълнят перфектно новите машини Vertuo, любителите на кафето могат да се сдобият и с набор от елегантни и стилни аксесоари Vertuo. Колекцията включва чаши за кафе с изтънчен дизайн, подходящи  както за студени, така и за горещи напитки, лъжички за разбъркване на свежите аромати, термочаши за път Nespresso и дозатори за капсули, които представляват стилни и практични допълнения към колекцията на всеки ценител на изисканите гурме преживявания. 

Устойчив избор с всяка чаша Nespresso

Устойчивостта е в основата на всичко, което Nespresso прави, а поемането на траен ангажимент за постигане на положителна промяна за хората и планетата представлява е сериозна отговорност за компанията. В съответствие с този подход, всички кафе капсули Nespresso, включително гамата Vertuo, са направени от безкрайно рециклируем алуминий – материал, който внимателно защитава свежестта, качеството и вкуса на кафетата , като същевременно щади максимално природата. В допълнение всички системи Nespresso са оборудвани с енергоспестяващ режим или функция за автоматично изключване, за да се минимизира консумацията на енергия. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *