АСТРО

Тези три зодии винаги предпочитат да са необвързани

Някои хора се страхуват от самотата и си търсят половинка с голяма настойчивост, докато други избират да останат сингъл, без значение защо, може би защото ценят свободата си или защото не се интересуват от обществените очаквания. Но защо тези хора предпочитат да бъдат необвързани?

Тук зодиакалният знак може да играе роля, тъй като някои зодии предпочитат да бъдат самостоятелни и не зависят от връзки, тъй като животът им е достатъчно интересен и изпълнен, без да имат нужда от партньор.

Сред тези зодии има три, които се отличават със склонност към независимост, заедно с редица странности и уникални личностни черти, които произхождат от тях. Те не се страхуват да се разминават с общите очаквания и се наслаждават на свободата си и правото да избират самостоятелно, без да имат нужда да вземат решения съвместно с партньора си. Тези причини са само част от множеството фактори, които водят представителите на тези зодии да избират необвързаността.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

И така, кои са трите зодии, които предпочитат да бъдат необвързани?

Дева

Девата е знак, който се характеризира с независимост и изключително високи стандарти за всичко. Те не се отнасят сериозно към стандартите на другите, защото считат, че те не са толкова високи, колкото техните. Практични и земни, Девите имат силно чувство за самосъхранение. Те правят всичко, което желаят, за да запазят своята енергия. Ако това означава да откажат връзки, които не отговарят на техните предпочитания, те не се страхуват да бъдат необвързани.

Един от най-големите страхове на Девите е да загубят своята индивидуалност и идентичност в рамките на връзката. Затова може да се срещнат много необвързани Деви, които чакат подходящия и точен партньор. В други случаи те изобщо не правят компромиси със себе си.

Стрелец

Стрелците са известни с предпочитането на неангажиращи връзки и се чувстват неудобно, когато има проблеми или сложности, които трябва да решават във връзката. Те са огнен знак, който обича да се забавлява и да избягва отговорностите, които идват със сериозните връзки.

Стрелците имат свободен дух и не обичат да се съобразяват с плановете на другите, предпочитайки да следват своите собствени идеи. Поради тези причини често ще срещате необвързани Стрелци, които имат високи изисквания към своите партньори и не могат да открият подходяща връзка, която да отговаря на техните нужди.

Водолей

Любовният живот на Водолеите се определя от техния силно независим дух и от желанието им за свобода. Те не търсят постоянно романтични връзки и са готови да останат самотни, отколкото да се чувстват ограничени и сковани от правила. Водолеите обичат да бъдат различни и не обичат да се съобразяват с общоприетите стандарти. Ако опитате да наложите вашето мнение върху тях, те най-вероятно ще се отблъснат.

Те са трудни за предвиждане и предсказване, когато става дума за техните реакции и мисли, защото са непредсказуеми. Ако искате да бъдете успешен партньор за Водолей, трябва да бъдете предизвикателни, неочаквани, непредсказуеми и различни, за да поддържате техния интерес.

Те имат ниски стандарти за традиционните връзки и са готови да се противопоставят на стереотипите и нормите, за да постигнат свободата си. За Водолеите е много важно да имат свобода да постъпват по свой вкус и да не бъдат ограничени. Те са склонни да избягват скучните и тривиалните връзки и предпочитат да останат сами, отколкото да се чувстват ограничени.

Харесайте ни във Facebook ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *