СВЕТСКИ

Честито! Участничка в „Мастършеф“ стана майка

Бебе проплака в кулинарното риалити „Мастършеф“. Неда Соколовска, която е сред участниците в настоящия сезон на формата, успешно роди момиченце. Малката принцеса носи името Вихра. Самата Неда обяви новината в социалната мрежа Instagram. Тя пусна снимка на красавицата и написа: „Вихра. Поразяващата ръка“.

Историята около бременността на Неда е наистина интересна. Минути, преди да стартира поредната за нея елиминация в шоуто, тя научава, че чака бебе. Определено можем да кажем, че в този момент тя е готвила с повече адреналин от когато и да е било.

38-годишната Неда Соколовска по професия е театрален режисьор. Тя специализира в т.нар. документален театър. Неда поставя на сцена спектактли, базирани върху реални истории и засягащи наболели в обществото ни теми.

През месец юли хоби готвачката даде интервю, в което заяви: „Много неща се промениха след снимките на MasterChef. При мен станаха и още две много хубави събития. Едното е бебето, което очаквам да се роди през септември. Това е може би най-важното и щастливо нещо, което ми се случва. Другото е, че имахме една прекрасна премиера в началото на лятото. Това беше първата театрална премиера след извънредното положение.“

Пожелаваме на Неда и малката Вихра много щастие и радостни моменти!

 

View this post on Instagram

 

Вихра Поразяващата ръка.

A post shared by Neda Sokolovska (@neda_sokolovska) on

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *