СВЕТСКИ

Ето я красивата съпруга на министър Ангелов (СНИМКА)

Настоящият министър на здравеопазването проф. Костадин Ангелов е отличен лекар, но и истински щастливец в личния си живот. Той е благословен да има красива съпруга в лицето на любимата си Илияна. Но коя е тя?

За красивата Илияна знаем, че тя е бивша състезателка по художествена гимнастика. След края на кариерата си тя започва да се занимава с треньорска дейност, работейки активно с деца. Само преди броени дни Илияна отпразнува и рождения си ден в компанията на своите най-близки хора. Проф. Ангелов не пропусна да ѝ честити празника и в социалните мрежи, като той написа: „Честит рожден ден, любов моя.“

Илияна е една от ученичките на знаменитата Нешка Робева, която впоследствие я кани в своя ансамбъл. По време на кариерата си тя печели множество медали и трофеи, доказвайки качествата си.

Любопитна подробност е, че Илияна има и сестра-близначка. Двете са като две капки вода и трудно можеш да ги различиш, ако не ги познаваш добре. Йоана също е бивша гимнастичка и възпитаник на Нешка Робева. Двете сестри са в отлични отношения, като семействата им често си ходят на гости едно на друго. Не и по време на пандемия, разбира се – министър Ангелов оглавява здавеопазването у нас и не може да си позволи да дава лош пример, нарушавайки мерките.

Ето и как изглежда прелестната съпруга на проф. Костадин Ангелов:

проф. Костадин Ангелов
Проф. Костадин Ангелов и съпругата му Илияна

Проф. Ангелов и Илияна се радват и на техния малък син Сами, който тепърва ще им носи много щастие. Министърът рядко говори за семейството си, но хората, които го познават, казват че той е много грижовен татко. Миналата есен той и съпругата му направиха кръщене на малкия юнак, който вече е християнче. Церемонията се провела в столичния храм „Св. София“. Приятел на семейството станал кръстник на Сами, споделят запознати.

Сами определено ще разбива женските сърца, защото се очертава да бъде красавец. Той е наследил русата коса и сините очи на майка си. Остава да видим и дали ще тръгне по пътя на медицината, подобно на татко си.

Щастливата Илияна и малкият Сами

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *