СВЕТСКИ

Луиза Григорова показа за първи път личицето на Бран (СНИМКА)

Актрисата Луиза Григорова-Макариев най-сетне се осмели да покаже лицето на своя първороден син Бран. Красавицата стори това в социалните мрежи, публикувайки снимка на малкия юнак.

Бран е едва на няколко месеца и е плод на любовта между Луиза и режисьора Мартин Макариев. Двамата се запознават по време на снимките на сериала „Дървото на живота“, където тя играе, а той – режисира. Искрата пламва бързо, а двамата са неразделни оттогава до днес.

Малкият Бран се роди през септември, а името му предизвика сериозен интерес сред хората. Спекулираше се, че той може да е кръстен на един от героите в сериала „Игра на тронове“. Самата Луиза обаче разказа истинската история около името впоследствие.

„Открихме го в списък със стари български имена. Бран е старо славянско, което с времето се е превърнало в Бранимир. Зад него стоят страшно много значения“, поясни тогава брюнетката.

От раждането на Бран Луиза публикува доста кадри с него в социалните мрежи, но без да показва лицето му. Чак сега тя се осмели да го стори.

„Запознайте се с Бран. Най-миличкото човече на света“, написа гордата майка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *