СВЕТСКИ

Малката Крисия вече е голяма (СНИМКИ)

Очарователната Крисия, която придоби популярност по време на участията си в „Шоуто на Слави“, а след това и на детската „Евровизия“, вече не е малка! Напротив, днес младата певица е една красива тийнейджърка, която продължава да се занимава с това, което най-много обича на този свят – музиката!

Тези дни момичето гостува в шоуто на Николаос Цитиридис, показвайки, че отдавна не е малко дете. Криси се бе облякла в красив аутфит в червен цвят, а на сцената на шоуто изпълни новата си песен „Само днес“. Парчето е записано по покана на „Уолт Дисни“ за специалната кампания „Най-великото празнуване на принцесите“.

За самото парче Крисия сподели: „Оригиналът на песента е изпълнен от носителката на „Грами“ Бренди. Кампанията на „Дисни“ се фокусира върху добротата и смелостта. Всичко стана хипер неочаквано, поканата дойде по телефона и много се развълнувах. Това е голяма чест за мен! Записахме песента само за два дни. Можехме и за един, но мелодията не в моя диапазон и трябваше повече подготовка“.

Попитана коя е любимата ѝ принцеса на „Дисни“, Крисия отговори, че това е русалката Ариел. „Водата винаги ме е вдъхновявала“, добави тя.

Вижте страхотната визия на Крисия по време на гостуването ѝ при Цитиридис:

Крисия
Крисия в шоуто на Николаос Цитиридис

Иначе за себе си тя сподели следното: „Завършвам 10 клас и се готвя за матури, това е черешката на тортата. През лятото ще издам нова песен, с която се надявам да разкажа малко повечко за себе си“.

На 1 юни, навръх празника на детето, Крисия навърши 17 години. Радващото е, че тя е все така талантлива и очарователна, каквато бе и като малко момиче!

Крисия
Крисия при Николаос Цитиридис

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *