СВЕТСКИ

Гала разкри подробности за първия си мъж Константин (ВИДЕО)

Телевизионната водеща Гала бе гост на Ники Кънчев във формата „Важното с теб“, като тя разкри интересни детайли от миналото.

Особен интерес предизвикаха признанията ѝ относно връзката ѝ с първия ѝ съпруг Константин Будев. Той е баща на дъщеря ѝ – Мари Константин, но любовта между двамата не оцелява и те се разделят. Гала рядко говори за връзката си с него, но този път тя се отпусна пред добрия си приятел Ники Кънчев.

Говорейки за брака си с Константин, Гала разкри: „Грешките на младостта – когато вярваш, че някои неща ще се променят във времето. Предполагам така се случи и с мен. Осъзнах, че много неща, с които правя компромис, не искам да правя компромис“.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Тя признава, че с Константин Будев са минали през тежък период, като дори са посещавали заедно брачни консултанти, опитвайки се да спасят брака си. Връзката им обаче така и не потръгва, въпреки усилията им в тази насока.

Пред Ники Кънчев Гала сподели: „Не мога да ти кажа една причина за раздялата. Чувствах се гледана под лупа, все бяха недоволни от мен, а аз давах всичко от себе си за тази връзка“.

Гала Константин Будев
Гала в компанията на първия си съпруг Константин Будев

Според ТВ водещата, работата е успяла да я съхрани в тези тежки моменти и да ѝ позволи да продължи напред с живота си.

В момента тя е във връзка със Стефан, с когото са заедно вече от 14 години. Блондинката не крие, че с него се чувства изключително щастлива и влюбена. Тяхната история е доста интересна, като двамата се запознават посредством СМС, който Стефан по погрешка изпраща на нейния номер. Впоследствие двамата започват да комуникират, а разговорите им водят до реално запознаване, а оттам – и до връзка. Днес Гала и Стефан са една от известните светски двойки, при които връзката върви наистина добре, а ние им пожелаваме да продължават все така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *