СВЕТСКИ

Това ли е гаджето на Николаос Цитиридис? (СНИМКА)

Николаос Цитиридис май най-сетне показа гаджето си на публично място. ТВ водещият бе забелязан с красива девойка по време на Фестивала на изкуствата Арт Поток в Лозенец през уикенда, съобщава „Блиц“.

Хубавицата се казва Ева, работи в рекламна агенция и не е известна в публичното пространство. Самият Цитиридис призна в своето шоу преди време, че от няколко месеца има приятелка, в която е влюбен, но не иска да издава никакви подробности за гаджето си, за да запази любовта им далеч от медиите.

Момичето също държи да запази анонимността си. Затова в Лозенец двамата пристигнали заедно и излезли на вечеря с негови приятели, но тя така и не отишла на премиерата на неговата книга „За вафлите и хората“, за да не стане обект на фоторепортерите, пише „Галерия“.

Присъстващите на феста описват момичето като изключително красиво и стройно, което по нищо не отстъпва на моделите. С Нико се запознали покрай общи приятели и той веднага си паднал по нея. След като се опознали, разбрали, че си допадат като характери и начин на мислене. В момента двамата са на почивка по Черноморието със свои приятели, но всеки ден ходят на усамотени плажове, за да избягат от папараците и да се радват на спокойствието и любовта си.

Засега все още не живеят заедно, но той вече я е запознал с майка си и с приятелите си. Така й показал, че търси сериозна връзка, а не еднократно забавление. Цитиридис е фен на сериозните отношения, а с бившата му Моника дори стигат до годеж. В момента, в който подготвят сватбата си обаче, комикът осъзнава, че е твърде млад за такава важна стъпка.

цитиридис гадже
Това ли е мистериозната приятелка на ТВ водещия Николаос Цитиридис?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *