УСПЕШНА

Копирайтинг агенция CopyVibes – един от 100-те най-добри работодатели

„Успешните хора винаги търсят възможност да помагат на другите”. Това твърдение на мотивиращия автор Брайън Трейси може напълно да се отнесе към екипа на CopyVibes копирайтинг агенция, класирана в Топ 100 най-добри работодатели в България. 

Цялостната дейност на агенцията е насочена към създаване на качествено онлайн съдържание, а всяка услуга е съобразена с желанията и потребностите на клиентите.

Признание за устойчиво развитие

През 2020 г. CopyVibes беше отличена като иновативна стартираща компания и само година по-късно тя вече е сред Топ 100 най-добри работодатели според престижната класация на Career Show Index 2021. Това високо отличие е признание за работата на агенцията през последните 3 г. Време, през което основателите Станислава и Константин Симидчийски и целият екип на агенцията от сертифицирани и дипломирани специалисти печелят доверието и признателността на десетки големи и малки компании в България и по света.

Думите на Симона Харизанова, съосновател на Career Show, че отличията на компанията доказват комплексния ѝ подход към растеж и грижа за служителите, могат само да ги радват и стимулират за още по-усърдна работа.

Изграждане на успешна работодателска марка 

Извършвайки качествено и в срок своите услуги, копирайтинг агенция CopyVibes всеки ден полага усилия да развива благоприятна и перспективна работна среда. А с това, според Симона Харизанова, агенцията „дава своя принос за превръщането на България в предпочитана дестинация за кариерно развитие”.

Споделянето на добър опит и практики за подобряване условията на труд в рамките на компанията и отвъд тях са пример за добрата адаптация на CopyVibes към динамичните обстоятелства в сферата на човешките ресурси.

Една компания е успешна винаги, когато работи не само за доверието на клиентите, но и за развитието на работодателската марка и човешкия капитал. Затова изграждането на успешна работодателска марка ще бъде дългосрочен проект за CopyVibes и занапред.

Компании като CopyVibes ги очакват още много отличия, защото грижейки се за другите, помагат и за собственото си израстване. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *