СВЕТСКИ

Вижте колко порасна бебчето на Венелин Петков и Николета Маданска (СНИМКИ)

Журналистите Венелин Петков и Николета Маданска, които бяха част от екипа на bTV, продължават да се радват на живота с бебе. Техният малък син Йоан става все по-голям, носейки и все повече радостни моменти на мама и татко.

В края на миналата година Николета роди първо дете в младото семейство, а двамата с Венелин го дариха с красивото име Йоан.

Самата Николета, която се изявяваше в сферата на спортната журналистика, не крие колко щастлива е от раждането на Йоан.

Тя споделя: „Обичам да съм майка. Това е най-доброто, което ми се е случвало“.

От снимките на Николета Маданска в социалните мрежи си личи, че Йоан става все по-голям:

Николета Маданска
Николета се разтапя в компанията на сладкия Йоан

Тя казва още: „Гледам снимките от родилното. После поглеждам момчето до мен, което ме прегръща, целува, смее се с глас, бърбори, преобръща се. И знам, че интересното тепърва предстои, но ми се ще времето да не препуска така стремглаво. Ако трябва да съм честна, с баща му не разбрахме какво са колики или безсънни нощи с новородено. Йоан е много спокойно бебе. От ден първи спи по цяла нощ. Аз съм била такова бебе и тайничко се надявах да прилича на мен.“

Николета Маданска
Малкият Йоан става все по-голям

За своето майчинство спортната журналистика казва: „Йоан никога не се е будил да яде през нощта. Според специалисти обаче, паузата трябваше да бъде шест часа, а той правеше между осем и десет часа нощем. Дълго се колебаех дали да послушам съветите на докторите да го будя да яде, защото иначе нямало да наддава добре. Една вечер дори си навих аларма за 03:00 часа. Половин час се опитвах да го разбудя, след това постоянно заспиваше, докато яде, а на финала повърна. Това беше първият и последен път, в който съм го будила, а наддаването вървеше като по учебник“.

И добавя: „Не си представях, че излизането с бебе навън предполага изнасяне на половината покъщнина. В началото хамалогията е голяма. После се минава на базово снаряжение за оцеляване сред природата“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *